Zydeco vaskebræt instrumenter

06/13/2018 by admin

Zydeco vaskebræt instrumenter

Zydeco musik er en populær stil af folkemusik i sydvestlige Louisiana. Zydeco musik adskiller sig fra Cajun musik i rytme stil og beats bruges til at spille instrumenter. Et vaskebræt kan bruges i enten type af disse musikgenrer til at oprette percussion lyde, der normalt omfatter lilletromme i andre typer af musik. Zydeco musikere også bruge rub bestyrelser i stedet for washboards, som virker på samme måde. Lære at spille et vaskebræt med en Zydeco beat gør for en interessant stil af musik.

Historie

I 1755 begyndte briterne udvisning af franske Acadians i Nova Scotia, Canada, også kendt som "le Grand Derangement." Mange Acadians gjorde rejsen til sydvestlige Louisiana, hvor Zydeco musik senere stammer fra. Zydeco stammer fra udtrykket "les haricots sont pas salg" betyder "snap-bønner ikke er salt." Zydeco musik er domineret af en enkelt akkord og blandinger lyde af rytme og blues med franske Creole musik af landdistrikterne i sydvestlige Louisiana.

Funktioner

Vaskebræt indeholder en metalplade med en bølget overflade, der er omsluttet af en træramme. Optrædende bruge skrabere som slagtøjsinstrumenter føje skurrende lyd, der stylizes Zydeco musik. Vaskebræt træ sider bruges også i at skabe beats. Violin er ikke længere anvendes i de fleste Zydeco bands som det stadig er i Cajun og Creole bands.

Funktion

Zydeco vaskebræt instrumenter

Fingerbøl anvendes til at trykke og trække ned vaskebræt.

Kunstnere bruge skrabere såsom skeer, underlår eller syning Fingerbøl oprette lyde på bølgepap overfladen af vaskebræt. Musikere bruger deres dominerende hånd for at trække skraber ned metallets overflade og den modsatte hånd til aflytning rytmer mellem beats. Når du bruger Fingerbøl, vil performer bære en på både index og midterste fingre på hver hånd. Vaskebræt afholdes i crook af armen eller mellem knæene.

Typer

Zydeco musik bruger flere instrumenter i at skabe sin tydelig lyd, herunder washboards, blæsere og en harmonika. Et andet varemærke instrument af Zydeco er gnide bestyrelsen, også kaldet frottoir. Både vaskebræt og gnid board indeholde bølgede metal plader til at skabe percussion-lignende lyde. Gnid bord er lavet af ét ark af metal, der består af en halsudskæring og buede vinkler, der hviler på kunstnerens skuldre hvor metal pladerne hænge ned performer's bryst.