Wii Bowling teknikker

06/11/2012 by admin

Bowling er en af Wiis mest populære sportsspil. De mest grundlæggende bowling spil er figurerede i Wii Sports og Wii Sports Resort. I mellemtiden, Brunswick Pro Bowling, ti ben gyde 2 og AMF Bowling: verden baner tilbyder langt bedre grafik, men er virkelig bare smartere versioner af den grundlæggende bowling spil.

Rulle bolden

Hold Wiimoten ved siden af din krop. Mens du holder knappen B, trække armen tilbage, så svinge den frem og følg mens frigive B, ligesom du ville gøre hvis du var bowling på en alley og ikke spille et computerspil.

Jo hårdere svinge du frem, den mere hastighed din bold vil have. Være forsigtig, selv, fordi flere hastighed kan betyde mindre kontrol.

Spinning bolden

Twist Wiimote for at tilføje spin til bolden. Spin kan skabe en masse pin handling, hvilket resulterer i flere stifter slået ned end uden spin. Det er også effektivt i picking up opdelinger.

Vognbane Position

Justere din vognbane position ved at trykke på venstre eller højre på retningsbestemt pad. Dette er en nem måde at afhente en one-pin reservedele, når PIN-koden er enten enden af gyden.

Normalt, bør din standardposition dog lidt til højre for midten. Dette gør det lettere at udligne den naturlige kurve af bolden når rullet.

Lystfiskeri bolden

Tryk på A-knappen for at kaste bolden i en vinkel, så brug knapperne venstre og højre på D-Pad til at finde en vinkel, hvor du er komfortabel. Dette kan også hjælpe når picking up opdelinger, som er meget vanskelige.

Når man står med en split, prøv svungne bolden til at gøre det ramte begge ben, eller prøve at lave en af gruberne ramte den anden.

Wii Sports Resort

Dette bowling spil tilbyder en nyttig teknik for begyndere. Når du bruger den automatiske tilstand, vil bolden forlade din hånd, mens du holder ned knappen B.

En manuel tilstand er tilgængelig for mere avancerede spillere, eller for dem, der har spillet Wii bowling spil før. Når du ruller bolden i manuel tilstand, skal du frigive B, når du ønsker din bold til at forlade din hånd.