Wedding Gaver for nørder

10/11/2018 by admin

Når to nørder forelsker sig og beslutter at blive gift, er den perfekte gave i orden. At blive kaldt en nørd disse dage behøver ikke at være en dårlig ting. Det betyder blot, at nogen er interesseret i teknologi, gadgets og lære nye ting. Vælg en bryllupsgave, der appellerer til den nørdede side af parret.

3D-fjernsyn

Nogle nørdede mennesker nyder at se science-fiction film og tv-shows. Ser dem shows i 3D ville være endnu bedre. Vælg et 3D-fjernsyn til par, sammen med et par par 3D-briller. Ikke alene kan de se deres 3D-yndlingsfilm i deres eget hjem, men de kan også se nogle tv-shows og sportsspil udsendes i 3D.

Bog

For de nørdede par, der nyder at læse sammen, skal du vælge en bog. Vælg en bog af parrets yndlings forfatter eller en første udgave af et klassisk udvalg. Alternativt kan du vælge en bog, som de kan vises på deres sofabord. Købe en coffee - table book, der supplerer en af deres interesser, såsom natur, teknologi eller ydre rum.

Kikkert

Nogle nørdede par kan nyde laver ting sammen udenfor, gerne vandreture eller camping og nyde naturen. Vælg et par kikkert for dem. De kan bruge de højeffektkikkert til at se på fugle og andre vilde dyr, mens de bruger tid på en lokal park eller wilderness område.

Gavekort

Hvis du er usikker på hvad de får parret, skal du vælge et gavekort til en butik, hvor de kan købe deres egen favorit nørdede emner. For eksempel, vælge et gavekort til en tegneseriebutik, en regelmæssig bog butik eller en videnskab butik. Alternativt, Vælg et gavekort til en forretning, hvor de kunne have nogle nørdede sjovt sammen, som en arkade eller en middelalderlig gange restaurant.