Undervisning børn at være anerkendende

03/31/2013 by admin

Undervisning børn at være anerkendende

Børn har tendens til at være egoistisk og beskæftiger sig primært med deres egen trivsel. Dog kan forældre lære børn at værdsætte, hvad de har af modellering taknemmelige opførsel og regelmæssigt drøfte hvad din familie sætter pris på. Være taknemmelig gør børn mere optimistisk om fremtiden og mere tilfredse med deres familie og venner, ifølge Iowa State University forlængelse.

Skrive tak noter

Lære børn at skrive tak noter hjælper dem med at udvikle gode manerer og tilskynder dem til at tænke over, hvad de forstår. Børn kan skrive tak noter til slægtninge og venner, der giver dem gaver til deres fødselsdag eller jul og deres lærer i slutningen af året. Hjælp dine børn regne ud hvad at sige, og lad dem vælge smuk brevpapir. Yngre børn kan tegne billeder og diktere et par sætninger i stedet for at skrive noter.

Familie diskussioner

Taler om, hvad du er taknemmelig for hjælper børn med at lære at værdsætte, hvad de har fået. For eksempel, gå rundt om bordet før middag og har hvert medlem af familien nævne én ting, de er taknemmelige for fra dag, tilbringe tid sammen med en ven eller at komme til at spise en favorit mad til frokost. Du kan også tage et øjeblik ved sengetid for dig og dit barn til at komme med dine tre foretrukne dele af dagen.

Frivilligt arbejde

At hjælpe andre, der er mindre heldige gør børn mere bevidste om, hvad de har og lærer børn tilfredshed at hjælpe en anden. Frivillige som en familie på en lokal suppekøkken, hjemløse husly eller anden organisation. Ældre studerende kan tutor yngre studerende eller hjælp træner et sportshold. Du kan også opmuntre dine børn til at donere en del af deres tilførsel til en velgørende organisation efter eget valg.

Modellering påskønnelse

Hvis du vise påskønnelse i din hverdag, er dine børn mere tilbøjelige til at føle taknemmelig, også. For eksempel, takke børn når de gør deres gøremål, takke din ægtefælle for at gøre middag og takke slægtninge eller venner for at lade dig besøge. Ikke klager om andre mennesker, eller hvor du ikke har alt, hvad du ønsker. Påpege når du nyder enkle ting, såsom solskin i foråret eller blomster i din have.