Udenfor legetøj til børn

12/07/2017 by admin

Udenfor er legetøj ofte blandt de foretrukne former for legetøj til et barn. De kan drømme og lade deres fantasi løbe vild med udenfor legetøj. Et dias bliver en hemmelig indgang til et magisk land. En pedal bil bliver den næste vinder i Indy 500. Ikke kun Lad udenfor legetøj børn skabe særlige verdener af foregive, de holde dem sunde og aktive. Med sådan et stort udvalg af udendørs legetøj at vælge imellem, vil der være en, der passer til næsten ethvert barn frikvarter personlighed.

Historie

Legetøj af knogler og ler er blevet fundet i forhistoriske og antikke ruiner. I tidligere tider har børn ikke så meget tid at spille som de gør nu. Familier afhang af børn for gøremål og bidrage til at støtte familien. Familier blev også større, så mødre formentlig sendt børn udendørs at spille bare for at have lidt stille i huset. Udenfor legetøj børnene havde var ofte hjemmelavet fra, hvad de havde omkring gården og en masse fantasi. For eksempel, blev en gammel dåse en udenfor legetøj da det spil "sparke kan" blev født. Træer ofte afholdt en gamle dæk til en gynge. En regelmæssig reb blev et sjippetov, hvor små piger lavet forskellige rim og hoppe spil. I de senere generationer som økonomiske status rose, blev mere udenfor legetøj masseproducerede. I dag, sælges de fleste udenfor legetøj i detailbutikker.

Funktion

Udenfor legetøj til børn

Den vigtigste funktion afhænger af, hvem du spørger, børn eller voksne. Børnene ville svare med en enstemmig svar af sjov. Voksne tænke mere i retning af børn lære, at være kreativ og få motion. Et barn kan nyde at bruge legetøj bug fangere, men som hun har sjov fangst bugs, hun er ved at lære om naturen. En kreativ uden for legetøj, der er populært er fortov kridt. Børn kan bruge fantasi til at tegne og farve, vaske det væk med vand og start igen. Den mest almindelige funktion er dog at holde børn beskæftiget og aktiv uden for. Uden for legetøj hjælpe holde kedsomhed i skak og fordi mange udenfor legetøj er spillet med de fleste over sommerferier, der er en stor bonus. Andre nøjagtige funktioner afhænger udenfor legetøjet bliver brugt. For eksempel, er en bold at kaste eller fange. Funktionen af en motorcykel eller vogn er at give noget et barn kan ride på eller i og blive mere mobile. Nogle legetøj har funktionen at aktive, men ikke mobile, såsom en swimmingpool eller gynge sæt. Nogle uden for aktive legetøj, som slæder, har funktionen aktiv leg, men kun i sneen.

Typer

Udenfor legetøj til børn

Generelt, legetøj kan opdeles i et par typer, herunder vand spil, sports spil, gymnastik-type legetøj og rollespil legetøj som et legehus, der bliver en foregive hjem eller et træhus, der bliver et fort. Der er også uden for legetøj, der er spil som hestesko, badminton eller tether bolde. Nogle udenfor legetøj kan spilles med af såvel voksne som børn.

Funktioner

Udenfor legetøj til børn

En funktion i en udenfor legetøj er, at det skal være robust lavet. Bortset fra det faktum, at børn er normalt grovere på uden for legetøj, er de som regel også efterladt udenfor i al slags vejr. En anden funktion i moderne udenfor legetøj er, at mange er lavet af plastik og har afrundede hjørner, så de er sikre. Udenfor er legetøj normalt meget farverige, fordi børn elsker og er tiltrukket af lysere farver. En meget vigtigt funktion af masseproducerede udenfor legetøj er at de fleste producenter i USA har strenge sikkerhedsretningslinjer og legetøj bliver rutinemæssigt kontrolleret, før de sælges.

Advarsel

Forældre bør være opmærksom på at ikke alle legetøj er lavet i lande, som inspicerer sikkerhedsfunktioner. Også, lejlighedsvis, en uden for legetøj, der blev anset for sikkert erindres på grund af defekte dele eller andre problemer. Før du køber en udenfor legetøj for et barn, konsultere en forbruger watch gruppe for at sikre, at legetøjet ikke er på listen over tilbagekaldelse. Hvis du finder et stykke legetøj, du allerede har trukket, kalde købsstedet til at finde ud af, hvad den politik for tilbagesendelse er nemlig at særlig hjemkalde. Sørg for, når børn leger, der er voksent opsyn, især når uden for legetøjet bliver brugt er en pool eller noget andet de kunne være skadet uden ordentlig kontrol. For mange udenfor legetøj, sportsudstyr, rulleskøjter, skateboards og cykler, købe og bruge hjelme og sikkerhedsudstyr.

Fordele

Udenfor legetøj til børn

Den store fordel ved udenfor legetøj er active, sunde børn. Fedme er stigende som børn er kommet inde på sofaen for at se TV og spille videospil. Udenfor legetøj er et svar til at få børn bevæger sig og opholder sig fit. En sekundær ydelse er, de vil have så meget sjovt at spille med deres udendørs legetøj de ikke selv ved det er godt for dem! Uden for legetøj også tilbyder fordel for at udvikle god motorik og hånd øje koordination.