Typer af selvportrætter

April 28

Typer af selvportrætter

Selvportrætter gå tilbage til oldtiden, når pharaohs havde store skulpturer lavet af sig selv og deres familier af sten. Kunstneren kan altid ty til at bruge sin egen krop eller ansigt som den billigste model. Alle de nødvendige var et spejl og de kunne male, skitse eller mejsel så mange teknikker som de ønskede. At skabe selvstændige portrætter hjælper med at forbedre kunstnerens færdigheder i uanset medium, de vælger at bruge, får mulighed at udforske forskellige teknikker og stilarter.

Malerier

Den mest almindelige form for selvportræt sker med maling. Under renæssancen, blev maleriet elegante selvportrætter stille populære. Anthony Van Dyck, Peter Paul Rubens og Rembrandt Harmensz van Rijn er et par kunstnere, der har givet mange malede billeder af sig selv. Disse værker var realistisk karakter og meget detaljeret.

Fotografering

Fotografer skaber ofte selvportrætter, undertiden i markedsføringsøjemed. Andre gange, kan de oprette dem simpelthen på grund af manglende tilgængelige modeller, som kan være både dyrt og svært at finde. Fotografer kan spille med belysning og andre teknikker, øve og perfektionere deres dygtighed, før de forsøger det på andre mennesker. Hvis en kunstner kan lære at repræsentere sig selv i forskellige positurer og aspekter, vil han lære hvordan du mestrer disse færdigheder, når man fotograferer andre.

Mixed Media

Mixed media kom sammen med mere moderne kunstner som Diego Velazquez, Vincent van Gogh, Pablo Picasso og mere nylig Andy Warhol. Brugen af skitser, charcoals, collager og fotografering blandet med maling og andre medier til at levere forskellige versioner af selvportrætter. Mange af de mere nutidige selvportrætter har en stærk følelse af fortælling, tilbyder glimt ind i kunstnerens liv.

Symbolsk

Når en kunstner bruger symbolik i hans selvportræt, skaber han et stykke, der går ud over bare en simpel repræsentation af hans funktioner. Værkerne projekt kunstnerens følelser, ideer og liv i objekter og scener, som han indeholder i stykket. Frida Kahlo's self portrætter var visuelle metaforer i hendes liv, hendes kampe og de erfaringer, som hun gik igennem, som den smerte hun lidt af en trolley ulykke under sin tidlige år. Når du ser disse kunstværker, nødt man til at tænke abstrakt.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com