Typer af Chihuahua hvalpe

04/19/2014 by admin

Typer af Chihuahua hvalpe

Chihuahuas er pint-størrelse hvalpe med store personligheder. På grund af deres lille størrelse, disse hunde er populære rejsefæller og er fantastisk til dem med begrænset plads. Forskning typer af Chihuahuas tilgængelige til at vælge det perfekte match for dig.

Typer af overfladevandområder

Der er to grundformer af Chihuahua hoved. En form er Apple hoved, som er meget runde og svarer til et æble i udseende. Chihuahuas med en Apple hoved har en kort næse. Anden typen er Deer head. Rådyr-headed Chihuahuas har længere næser, ser lidt ligesom en Doberman i udseende. Enhver Chihuahua uden en Apple hoved anses en hjort hoved.

Pels typer

Chihuahuas er tilgængelige i lang - og korthåret sorter. En kort-håret Chihuahua har en all-over glat pels og kaster meget lidt. Langhåret chihuahuas har shaggier frakker, ører frynsede i pels og lange, lodne haler. Den langhårede Chihuahua også kaster minimalt. Hver type kræver regelmæssig soignering, med Ugentlig børstning for kort-hår og daglig børstning for længe-hår. Månedlige badning med mild shampoo er alt, der kræves for begge sorter.

Farver

Chihuahuas kommer i en bred vifte af farver. Solid farver inkluderer brun, chokolade, sølv, blå, hvid og sort. Disse farver kan variere fra lys til mørke i skygge. Chihuahuas er også tilgængelige i plettede eller tri-farve. Æble - og hjorte-headed Chihuahuas, kommer om eller kort-langhåret, alle i hver af disse farver og sorter.

Misforståelser

Opdrættere sælge ofte andre typer af Chihuahuas som "tekop", "lomme" og "mini" versioner. Disse er blot et resultat af avl små-statured Chihuahuas og ikke reelle sorter. Disse typer af Chihuahuas koster ofte mere, da de anses for sjældne. Husk at alle Chihuahuas er stykke legetøj arter, så de er alle små uanset hvilken type du beslutter at købe.