Tips om første Dating

03/13/2018 by admin

Tips om første Dating

Når du først begynder at dating nogen nyt, er oprettelse af en forbindelse hurtigt kritisk. Dine chancer for at gøre det forbi den dating scene i et forhold er slanke, hvis dine dato ikke udgør en god tidlig indtryk af dig. Lad ikke trykket komme til dig, dog; følge nogle simple administrationsregler kan gøre hele forskellen i dit niveau af dating succes.

Undgå kostbare datoerne

På tidlige datoer, holde sig væk fra udflugter, der resulterer i hefty regninger, selvom du har dyb nok lommer for det. Du ønsker ikke din dato, får den forstand, at du forsøger at vinde hende over med dine penge. Desuden, hun kan insistere på at betale halvdelen af omkostningerne, så selv hvis du har råd til det let, hun ikke kan have den samme luksus. Holde sig til beskedne miljøer og Giv dig selv en chance for at oprette forbindelse uden interferens fra din tegnebog.

Sæt først på aftenen datoer

Patti Novak, dating ekspert og værtinde i showet "Confessions af en Matchmaker," anbefaler plukke tidligt om aftenen begynder gange for dine datoer med nogen nye. Dette giver dig rig mulighed for at strække datoen ud sent ud på natten hvis du nyde hinandens selskab. En tidlig er aften dato bedre end den uformelle omgivelser af frokost. En morgenmad dato er typisk ikke en god tid, da folk er ofte styrtede i morgen eller har deres sind allerede indstillet på dagens arbejde forude.

Vælg indstillinger for sikker

Indtil du og din nye dato bliver mere komfortable med hinanden, holde sig til offentlige miljøer hvor både af du føler dig sikker. Undgå at have middag datoer alene på den andens hus; ikke alene skaber dette en meget formel atmosfære, der tilføjer pres til begivenheden, det udgør også en fare for sikkerheden for gæsten, der ikke kender hans dato godt endnu. Ligeledes et højt og aktive indstilling som en rockkoncert kan være nedslående for nogle og er ikke et ideelt miljø at kende hinanden.

Ikke tale om Ex-relationer

Det er vigtigt at vise ærlighed om dine tidligere relationer, de første par datoer med nogen nye er ikke tid til at gøre det. Hvis du bruger for meget tid på at diskutere din ex, kan din date drage den konklusion, at du stadig har følelser for hende. En nyttig ting at huske på, når først dating nogen er, at hvis du er alt for fristet til at tale om din sidste forhold, er du sandsynligvis ikke klar til at komme tilbage i dating spil.