Teknikker til rådgivning skilsmisse grupper

September 14

Teknikker til rådgivning skilsmisse grupper

Skilsmisse er en tid med forandringer og usikkerhed i livet. Især hvis skilsmissen overrasker dig, kan du finde dig selv forvirret og usikker på, hvad der er sket. Eller hvis du var den ene, der ønskede at blive frigivet fra ægteskabet, kan du opdage, at skilsmisse ikke tilbyde lindring du troede, det ville. Der er mange grunde til, du kan vælge at opsøge gruppe rådgivning når du gennemgår eller har været igennem en skilsmisse. Skilsmisse gruppe rådgivere anvender særlige teknikker til at støtte den helbredende proces.

Gruppe rådgivning for børn

Børn bebrejder ofte sig selv for skilsmisse. Det er op til en rådgiver til at hjælpe dem med at håndtere deres følelser. En af de teknikker, der anvendes i gruppe rådgivning for børn er at give børn til at drøfte deres følelser indbyrdes. Børn af fraskilte eller skilt forældre er beroliget gentagne gange af deres forældre, vejledere og lærere at de ikke er alene, og at deres følelser er normale. Men at være i stand til at diskutere disse følelser med andre børn, der er i samme situation kan være mere gavnlig. Børn mere nemt omgås andre børn, og er mere tilbøjelige til at åbne om deres følelser og lære af deres jævnaldrende, hvordan at reagere hensigtsmæssigt på de ting der sker i deres liv.

Løsning fokuseret terapi

Løsning fokuseret terapi er en teknik, der anvendes af rådgivere til at hjælpe med at undervise korrekt reaktioner på situationer. Denne teknik er mest nyttig for børn, men kan bruges til voksne samt. Ofte, skaber skilsmisse uønsket adfærd. Sommetider ske disse adfærdsmønstre blandt de voksne involveret. Andre gange, er børn dem, der handler ud. Løsning-fokuseret terapi rettet mod disse adfærd og arbejder for at rette dem og forhindre en gentagelse.

Gestaltterapi

Gestaltterapi er en teknik, der fokuserer mere på gruppe end på samspillet mellem rådgiver og gruppen. I en typisk gruppesession, rådgiver dikterer diskussionen og fører klienter i en bestemt retning. Gestaltterapi tillader gruppen at diktere, hvor diskussionen fører, og den hele retning af sessionen. Rådgiver kan stadig mægle eller vende diskussionen, hvis nødvendigt.

Meddelelse færdighed bygningen

Kommunikation er ofte en af de største spørgsmål blandt par, der er skilt eller skilt. Dette kan være forårsaget af en række ting, herunder mistillid, vrede og bitterhed. Dette er også en af de mest vanskelige spørgsmål for en rådgiver til at løse. Gruppeforløbene gør et glimrende miljø at arbejde på kommunikationsevner. Deltagerne kan arbejde på kommunikation øvelser med mennesker, med hvem de har ingen forbindelse, at lære passende svar, som de derefter kan sætte i praksis med deres ægtefælle eller tidligere ægtefælle. Rådgivere kan give tips om lytter, korrekt at udtrykke følelser og lytte uden at være fordømmende.

Familie menighedsrådet

Familie Rådets møder er en teknik, rådgivere kan tildele som hjemmearbejde for dem i en skilsmisse situation. Denne teknik sætter op et bestemt tidspunkt og dag når de to parter skal mødes og diskutere emner med hinanden. Dette kan gøres personligt eller over telefonen. Det er vigtigt at have sat reglerne på plads, når du bruger denne teknik. Disse regler kan omfatte ingen råben, ingen forlader tidligt eller hænge på anden partiet, og at holde tingene på emne. Denne teknik hjælper de parter, der er afsat tid til at tale med hinanden om vigtige spørgsmål og hjælper dem øve kommunikation.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com