Teknikker for maleri løv

10/11/2018 by admin

Landskabsmaleri tillader jer hen til fange hukommelsen i en betagende scene ved hjælp af dit eget perspektiv. Maleri træer udgør en udfordring for mange kunstnere, men da der er så mange blade. Du har mange muligheder for maleri løv, men. For eksempel, behøver du ikke at fange hvert blad individuelt for at skabe en attraktiv træ.

Farve lagdeling

Blade kommer i mange forskellige farver du kan som regel fange i paint. Træer er næppe nogensinde en solid farve, selv om. Give dit træ et naturligt udseende ved at vælge et vist niveau af realisme ved at inkorporere forskellige nuancer af en farve. Hvis du maler en orange træ, skal du bruge en lys, medium og mørk nuance af orange for at få hele spektret af dybde i træet. Tilføj de mørkeste farver først, derefter mediet og endelig lyset. Det giver træet en grundfarve (medium), skygger (mørk) og fremhæver (lys).

Sprøjter

Lys sprøjter skaber udseende af sparsomme blade på et træ, gør den ideel til maleri foråret sæsoner hvor træerne opvågnen fra vækstdvale. Denne teknik fungerer bedst for træer set fra en afstand. Let tryk på spidsen af en børste mod dit lærred over omridset af din træ. Dette efterlader meget små prikker, der fungerer som blade. Gøre prikker tykkere i midten end ud på grenene. Bladene naturligt tynd ud den længere du flytter fra stammen, så at gøre malingen tykkere i midten tilføjer et strejf af realisme til billedet.

Overfladisk slagtilfælde

Hvis du kan lide en abstrakt og stribet look til dit billede, overveje maleri løv med lavvandede penselstrøg. Dette fungerer godt med akvarel malerier, fordi farverne er gennemsigtig. Dyppe din pensel i maling og gøre fed, korte strøg på lærredet for løv. Vask din pensel og tilføje flere strøg af forskellig farve, når det første lag tørrer. Sikre alle streger flow i den samme retning for at give strøgene en forsætlig udseende.

Detaljerede blade

Når visning blade fra lukke, skal du tilføje flere oplysninger, end du ville på et billede, set fra en afstand. Gå en tur og afhente nogle blad prøver fra omkring dit nabolag. Bringe dem hjem og undersøge de fine vener i hvert blad samt den overordnede form. Male den grundlæggende form af bladet på en side. Tilføj detaljer såsom subtile højlys og skygger, mens malingen er stadig våd. Bruge din pensel til at blande maling farver sammen. Gøre det muligt malingen til at tørre og anvende meget fine vener til blad med en maling nuance mørkere end din afskygning. Bruge den fineste børste kan du finde for at tilføje venerne.