Teenager Cell Phone regler

05/14/2012 by admin

Teenager Cell Phone regler

Vel vidende, at hvis din teenager har en mobiltelefon, vil du altid være er tilgængelig, en kraftfuld tegne for at købe en ifølge en artikel, "Mobiltelefoner, sms'er og Cell Phone distraktioner" af Russell A. Sabella, Ph.D., offentliggjort på Education.com. De tillader også din teenager til at tage billeder, opretholde kalendere og surfe på internettet. Med enhver telefon kommer ansvar og det er hensigtsmæssigt at have din teenager acceptere et par mobiltelefon regler før gør hende først ringe.

Kontakter

Ifølge artiklen "14 Cell Phone regler til at Give din Teen," sendt på Oregonwomensreport.com, skal din teenager rydde alle telefonkontakter med dig. Dette betyder, at du har adgang til og kontrol til enhver adgangskode for at låse telefonen for at se listen over kontaktpersoner. Hver kontakt bør omfatte en første og sidste navn. Derudover kan du have hende organisere kontakter i mapper, opdelt i skole, familie, venner, fodboldhold osv. Når du ruller gennem, skal du bede hende om nogen navne, du ikke genkender. Hvis du opdager kontakter du tror ikke, er passende, blokere nummer fra ringer i hvis telefonen har denne evne. Desuden fortælle din teenager, at kontakt med den pågældende person uden din tilladelse vil miste sin telefon privilegier for en uge.

Grænse tekstning

Out-of-control sms'er kan skabe ravage på en teenager liv. Indstille en forudbestemt tid når tekstning er tilladt, antyder, OregonWomensReport.com for eksempel efter gøremål og hjemmearbejde er færdig. Omfatter en regel, at du vil tjekke sms'er uden tvivl helst du beder, og hvis hun ikke umiddelbart aflevere telefonen til dig, når du beder, hun taber telefonen for en uge. Selv om dette kan synes barske, vil det hjælpe med at holde din teenager sikkert

Den første mobiltelefon: Regler for ansvar

Dr. Laura Markham skriver i "Den første mobiltelefon: regler for ansvar" på, AhaParenting.com, telefoner afgiftssystem skal placeres i stuen og ikke i din teenagers soveværelset om natten. Dette afskrækker sene samtaler og SMS'er, når hun skal sove. Dette giver dig tid til at tjekke sms'er samt indgående og udgående opkald efter behov.

Sikkerhedsforanstaltninger

Dr. Mrkham går at diskutere sikkerhedsregler, som skal ledsage telefonen. Instruere din teenager til at Placer aldrig hendes celle telefonnummer på Facebook eller andre sociale medier. Dermed åbner muligheden for stalking. Derudover skal hun ikke aktivere programmet, der navngiver hendes placering fra hendes telefon på Facebook. Dette også opfordrer i stalking, som kunne slå farligt ved at fortælle alle, præcis, hvor hun er på tidspunktet sendte hun sin status til siden.

Passende Cell Phone adfærd forventes

Sørg for, din teenager ved, at du ikke vil tillade hende at bruge telefonen til at mobbe, sende eller modtage upassende billeder eller tekstbeskeder. Minde hende om, at når oplysninger, der er blevet sendt derude, det kan aldrig blive taget tilbage. Også lade hende vide, at hvis hun videresender ondsindet sladder SMS-beskeder om en anden, vil du fjerne hendes telefon i en uge. Ved hjælp af en telefon at mobbe eller forstyrre andre er ikke passende opførsel og hun skal acceptere ikke at deltage, hvis hun ønsker at holde telefonen.