Steder at blive gift i Fells Point, Maryland

12/31/2016 by admin

Steder at blive gift i Fells Point, Maryland

Fells Point, Maryland er en historisk by beliggende i havnen i Baltimore, Maryland. Grundlagt i 1726, har Fells Point mange vidunderlige steder til at blive gift, der ville passe nogens bryllupstema. Prisklasser, kapacitet og andre faktorer varierer mellem spillesteder, så sørg for at gennemføre masser af forskning og tour placering før det endelige valg.

Admiral Fell Inn

Admiral Fell Inn er kendt for at være det sidste sted Edgar Allan Poe blev set i live. Denne historiske kro har eksisteret siden 1770 og har ikke mistet noget af sin charme i år. En Vielse kan afholdes enten inde i Admiral balsal eller udenfor på Bond Street Pier. Begge steder har udsigt til den slående harbor.

Pier 5 Hotel

Pier 5 Hotel tilbyder et mere moderne vibe for et bryllup mødested. Dens havn øst balsal og Lighthouse haven er både meget forskellige valg. Havn øst balsal har særlige pyramide-formet lyse accenter, der forbedrer den allerede moderne plads til en intim indendørs ceremoni. Lighthouse-haven ligger på den fjerneste ende af havnen og fungerer som tilflugtssted for en Vielse med smukke udsigt hele vejen rundt.

1840s Carrollton Inn

1840s Carrollton Inn Ballroom er en meget elegant bryllup placering. Det blev samlet i 2008 som en af The knude bedste spillesteder og er indrettet meget overdådigt. Den blændende balsal har udsigt over den indre gårdhave nedenfor, som er et perfekt sted til en cocktail time før modtagelse. Forskellige pakker er tilgængelige for hver prisklasse og kapacitet.

Chase retten

Chase Court tilbyder et mødested for folk, der ønsker noget lidt anderledes. Denne gotisk stil placering var en 2008/2009 bedste mødested pick for hjemmeside The knude. Chase Court byder på et udendørs område til ceremonien, samt en balsal til et bryllupsreception. De holder selv specifikke "Renæssance-stil" bryllupper på Chase Court indrettet i en renæssance tema hvor gæsterne opfordres til at komme til bryllupsceremoni i den rettidige dragt og der er renæssance musikere.

Frederick Douglass-Isaac Myers Maritime Park

Frederick Douglass-Isaac Myers Maritime Park er et glimrende valg for et bryllup mødested, fordi det har en række forskellige steder på ejendommen til bryllupper. Der er en gårdhave og promenade, en grundlægger værelse, molen, et kunstgalleri og værelse med udsigt til havnen og terrasse. Hver landestandard har en anden mening og er unikke, mens alle er omgivet af fantastisk udsigt over havnen. Det er også muligt at leje forskellige rum for vielsen og receptionen.