Spil: Hvordan får du ind i Hades rige på mytologi ø i "Poptropica"?

10/20/2013 by admin

"Poptropica" spillere oprette en brugerdefineret avatar, der rejser gennem forskelligt tema verdener, støder farverige figurer og tage del i forskellige quests. En af disse verdener er mytologi ø, et land bygget op omkring gamle græske og romerske legender. På et tidspunkt i spillet, skal spillerne rejse til realm af Hades bede om underworld Guds hjælp i at besejre Hercules.

Instruktioner

• Spille "Pipe Tune" på din reed rør umiddelbart efter at have krydset floden Styx for at sætte Cerebrus, hund, til at sove. Klik på hunden for at plukke en af Hans knurhår.

• Teleportere tilbage til træ Base ved hjælp af din touchscreen spejl. Tale med Athena og tage de fem elementer hun hænder dig. Samle de fem punkter til at danne sætningen "Hvem øver de fem hellige genstande vil regere alle Poptropica." Zeus vises straks og stjæler varer fra dig.

• Tale til Athena igen. Hun fortæller dig at tale med Hercules. Rejse ned Main Street, indtil du når Herc's Hero hytte og indtaste den. Tale med Hercules, der indvilliger i at hjælpe dig.

• Rejser til Poseidons rige med Hercules ved hjælp af din touchscreen spejl. Angiv Poseidons tronsal og bede om hans hjælp; han hænder dig en trefork.

• Forlade tronsalen og gå gennem den undersøiske labyrint foran den. Du har uendelig tid i labyrinten, så det ikke gør noget hvis du farer vild på ethvert tidspunkt. Efter arbejde din vej gennem labyrinten, tale med Hercules. Umiddelbart efter din samtale med Hercules vil du være i stand til at teleportere til Hades' rige ved hjælp af din touchscreen spejl.