Sort Onyx anvendelser

10/11/2018 by admin

Sort onyx er en kvarts variation, der udstiller skiftevis bånd af sort og hvid. Nogle onyx sorter vises tan til rødlig brun farve. Kunstige farve behandlinger er undertiden anvendes til sten for at forbedre den sorte udseende af onyx. Sort onyx er en blød sten, der er gennemsyret af folklore og er blevet udnyttet i hele historie craft nyttige ting og dekorative stykker.

Dekorative elementer

Sort onyx karakteristiske bands gør det en æstetisk tiltalende carving materiale til gæsteoptrædener. De gamle romere og grækerne stærkt begunstiget onyx for sin æstetiske appel. Cameos vises sorte baggrunde med hvide relieffer, der afbildet fremtrædende personligheder. Sort onyx chips og ridser nemt, som er foreslået af sit navn, som betyder "negl" på græsk. De gamle romere brugte også sort onyx til udskæring frimærker og sæler.

Husholdningsartikler

Nyttige ting som skåle, urner, vaser, mørtel og pestles og lamper er hugget fra sort onyx. Skåle og andre elementer, keramik var overvejende skulpturelle fra sort onyx i oldtidens Grækenland.

Smykker

Sort onyx kan bruges til at produceret elegante smykker elementer som armbånd, øreringe og ringe. Mange mandlige insignier ringe er hugget fra sort onyx. Sort er en maskulin farve, gør sort onyx en populær gemstone blandt mænd. Sort onyx er birthstone af August måned og er forbundet med de astrologiske tegn på Leo. Det er ikke et ualmindeligt praksis for guldsmede i blød sort onyx i sukker-svovlsyre behandlinger til mørkere sit udseende. Ofte, er sort onyx dyppet i en sukkerholdig koncentration for ca en måned og derefter vaskes med svovlsyre, ifølge perle sten hjemmeside.

Healing

Ud over sin praktiske anvendelsesmuligheder siges sort onyx at producere positive åndelige og fysiologiske virkninger for bæreren. Alternativ medicin entusiaster værdi sort onyx som en kraftfuld amulet, der omdirigerer afbrydelser af energi kroppen og producerer lykke. Sort onyx siges at fremme koncentrationen og holde en jordet. Det siges også at støtte i at bryde dårlige vaner og hjælpe dem at overvinde skadelige misbrugsproblemer.