Slide Guitar Tips & Tricks

September 27

Slide Guitar Tips & Tricks

Slide guitar er en metode til at spille guitar, hvor du bruger et glas eller metal rør på en af fingrene. Du flytte diaset langs halsen at ændre noter, som du samle dem med anden hånden. Slide lyd bruges i en bred vifte af musikalske genrer som blues, rock og country. Spille slide guitar kan tage lang tid at perfekt, men der er nogle tips og tricks til at hjælpe dig på vej.

Type af dias

Typen af dias, du bruger vil have en enorm indflydelse på den lyd, du producerer. Hvis du ønsker en længere fastholde lyde, vælge et glas dias. Hvis du ønsker en klarere lyd (især når spiller en elektrisk guitar), gå med en metal dias. Hvis du ønsker at prøve et glas dias, finde en lavet af de tykkeste glas muligt. Nogle musikere anbefaler endda at bruge i en tyk glasflaske hals. En tyk glas dias producerer en meget bedre lyd end en tynd. Hvis du ønsker at prøve en metal dias, kan du gå med enten tykke eller tynde materiale. Hver type gør en lidt anden lyd. Eksperimentere med forskellige typer af metal og glas lysbilleder, indtil du finder en, der producerer den lyd, du leder efter. Sørg for at diasset passer komfortabelt, og ikke er for stramt eller for løst.

Tuning

Selv om den standard tuning for en guitar er E-B-G-D-A-E (fra høj til lav), mange dias guitarister bruge åbne stemninger. En åben tuning betyder at strengene er tunet til en akkord. Hvis man strum en guitar med en åben indstilling, vil du høre en akkord uden selv at skulle holde alle strengene. Åben stemninger tillade dig at hvile diasset på tværs af en hel fret for at producere en akkord. Denne type af bar akkord er løsøre på tværs af hele halsen af instrumentet. Åben stemninger gøre spille bly lysbillede guitar lettere, som mange af de noter, der passer ind i en vis akkord er linet op i en lodret række, gør dem nemme at få adgang til. Nogle af de vigtigste åbne stemninger til slide guitar er (alt fra høj til lav): D-A-F#-D-A-D ("åbne D"), E-B-G#-E-B-E ("åbne E"), E-C#-A-E-A-E ("Open A") og D-B-G-D-G-D ("åbne G").

At fjerne Buzz

En af de mest almindelige problemer, som dias guitarister opleve summer på strengene. Der er flere metoder til at tackle dette problem. En guitar, der har en lidt høj aktion er mindre tilbøjelige til at buzz ("handlingen" er den måde strengene sidde over nakken). Hvis du har en guitar, som du vil bruge til at slide spille kun, overveje at have en Guitartekniker løft din bro lidt, hvilket igen vil øge din handling. En anden måde at eliminere buzz er at bruge tunge gauge strenge. Når du spiller, ikke trykke på diasset ned, da dette kan medføre strenge at røre frets og buzz. Du behøver kun at røre strengene, ikke lægge pres på dem. Endelig, bruge en eller flere fingre til at dæmpe strengene let bag diasset, som du flytter den. Denne teknik kræver lidt tid og praksis til perfekt, men det kan forbedre din tone drastisk.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com