Sådan vælges en Air flowmeter

11/11/2016 by admin

En Air flowmeter er et objekt, der hjælper måle strømmen af luft eller gas. Generelt air flow meter har kun industrielle anvendelser, men det er muligt at have en ikke-industrielle behov for air flow meter for en videnskab projekt vedrørende skole eller noget lignende. Når du vælger en air flowmeter, er der et par ting, du bør tage i betragtning, før du vælger den rigtige meter.

Instruktioner

• Overveje, hvad vil måling af luft flowmeter. Der er ingen grund til at bruge en masse penge på en fancy enhed, der kan måle strømmen af luft, vand, gas og alle mulige andre ting, når du behøver kun at måle luft flygte fra en ballon eller noget simpelt.

• Overveje brugervenlighed af air flow meter. Hvis du aldrig har brugt en enhed som denne før og ikke ved hvordan man læser en, kan så du overveje at få en air flowmeter, der har et digitalt output i stedet for en analog udgang.

• Overveje mængden af luftstrømmen du vil måle og hvor luftstrømmen kommer fra. Hvis du ønsker at måle luftflowet luft flygter fra en ballon, for eksempel, skal du en mindre enhed, der er i stand til at afsløre slags luftstrøm.

• Overveje vedligeholdelse og pris eller tilgængelighed af dele til din luftmængde måleren. Hvis du vil kun bruge denne enhed en håndfuld gange, derefter vedligeholdelse ikke er et problem, men hvis du har brug for enhed til sidst, så du bliver nødt til at vide, hvordan at tage sig af det.