Sådan skal du tage nogens Senior portrætter

06/28/2013 by admin

Senior portrætter er sjov og kreativ måde at huske din sidste år i high school. Mens disse er tilbudt og skudt af mange professionelle fotografer, kan du nemt tage nogens senior portræt med en lille smule planlægning. En vellykket senior portræt er ikke kun et godt portræt, men det også skildrer emnet på en måde han var forbundet med i high school. Om han var klasse formand, fodboldhold, eller en del af skolens band, bruge rekvisitter til at kommunikere dette i dit portræt.

Instruktioner

• Mødes med den person, du vil fotografere og spørge ham, hvad hans forventninger er og hvad han var involveret i under high school. Du skal også beslutte om en placering for din session. Hvis udendørs, vælge en placering, hvor du kan medtage en del af skolen eller ejendom, der er visuelt tiltalende og vil bidrage til billedet.

• Sørge for tøj eller rekvisitter specifikke fag involvering i skolen. Hvis han var en del af fodboldhold, spørge på skolen hvis du låne en fodbold hjelm eller jersey skal bruges i billedet. Andre elementer, du kan medtage ville være musikinstrumenter, bannere, skole breve, jakker, flag eller et andet element, der identificerer skolen.

• Instruere emnet til at bære tøj, som han vil føle sig trygge ved. Har emnet bringe nogle ekstra tøj, så han kan foretage ændringer i skuddet.

• Position emne så skuldrene er vendte på en næsten 45-graders vinkel mod kameraet og har emnet vende hovedet for at se direkte på kameraet. Dette skaber en god profil udgør for portrætfotografering. Vælg et tidspunkt for du skyde omkring en til to timer før solnedgang. På dette tidspunkt, solen står lavt på himlen og skaber en meget varm glød.

• Tænd kameraet, Indstil eksponering til "blændeprioritet" og bruge den største blændeåbning som muligt, med det laveste nummer. En bred blændeåbning skaber en meget lille dybdeskarphed og forårsager seeren til at koncentrere sig om emnet. Drej kameraerne flash på, og hvis der er en indstilling for "Udfyldningsflash", Vælg der. Dette vil tilføje en lille mængde lys til emnet, giver billedet et professionelt udseende.