Sådan ser en solformørkelse

10/16/2016 by admin

Samlede og Ringformede solformørkelser er sjældne begivenheder. Delvise solformørkelser forekommer mere hyppigt-om to gange om året- og er også interessant, især for børn. Se direkte på solen under en formørkelse kan forårsage permanent øjenskade; Heldigvis er det nemt at se en formørkelse gennem et filter eller ved at projicere den på en overflade. Følgende trin kan du sikkert se en solformørkelse.

Instruktioner

• Finde når en solformørkelse opstår, og hvad slags eclipse det vil være. Overveje at rejse til et sted hvor du kan se en total eller ringformede solformørkelse.

• Forbered dig på at se formørkelsen. Butikker, der sælger fotoudstyr eller teleskoper bære filtre, der vil gøre visning eclipse gennem et kamera eller en kikkert sikkert. Et par svejserens briller med nummer 14 linser kan bæres for at se en formørkelse.

• Opbygge en visning boks. Dette kan være enkle eller uddybe. Alt du behøver er en stor kasse med et hul i ene side og en almindelig, lyse overflade modsatte. Lad dine børn dekorere ydersiden af kassen. Punkt pinhole mod solen og justere dens position, indtil du får et klart billede af eclipse. Den længere væk pinhole er fra visning overflade, jo større vil billedet blive. En afstand af ca. 3 fod er bedst. Du kan også bruge kikkert (store ende mod solen), åbninger i en vævet hat eller endda dine egne fingre til at oprette en projektion.

• Spore eclipse. Placer et ark papir på visning overflade og hurtigt spore eclipse. Som eclipse skrider frem, flytte papiret og spore den igen. Dette giver en permanent registrering af hvad du så under eclipse.

• Fotografere eclipse. Ved hjælp af de korrekte filter, kan du tage fotografier af en eclipse, indfange fænomener som Baileys perler, diamant ring effekten og solen steder. En solformørkelse, der forekommer lavt på himlen, så du kan få forgrundsobjekter gør et særlig smukt fotografi; overveje at rejse til en placering, der giver mulighed for et sådant synspunkt. Formørkelser kan endda blive registreret ved hjælp af video-kameraer.

Tips & advarsler

  • Se aldrig direkte på en eclipse uden en ordentlig filter over øjnene. Fordi formørkelser block det meste af det synlige lys fra solen, vil du kunne se direkte på det uden ubehag, men gør så kan permanent skade dit syn. Skaden kan ikke være synlige i flere timer.
  • Holde et vågent øje på din visning for at holde andre fra ser gennem pinhole på solen og beskadige deres syn.