Sådan Sammenlign vægten af kobber vs zink vs stål BBs

January 29

Ifølge webstedet Minnesota Department of Natural Resources er en BB pistol en indretning at brande eller skubber et skud med en diameter på 0,18 tommer eller derunder. Nogle mennesker tror på sigt BB står for kugleleje, men BB er faktisk en bestemt størrelse af projektil eller "skud" bruges i kanoner.

På grund af forskelle i tæthed, hvis BBs var lavet af 100 procent kobber, zink eller stål, ville deres vægte være betydeligt forskellige. Men i virkeligheden de coatede BBs er lavet af en solid kerne af stål indkapslet med kun et tyndt lag af zink eller kobber, så forskellen i deres vægte er mindre. BBs vejer en lille mængde: noget om en hundrededel af en ounce. For at få en nøjagtig sammenligning, du har brug at veje flere tusinde af hver type.

Instruktioner

• Forstå hvordan tæthed gælder for opgaven med at sammenligne vægte. Forskelle i samme størrelse BBs-vægtene er resultatet af forskelle i tætheden af de metaller, der udgør BB. Brug gram per kubikcentimeter som måleenheder, massefylde af kobber er 8,96, zink 7.13 og stål ca 7,9.

• Købe nogle BBs for hver type. De kommer i forskellige mængder, så sørg for at du køber så mange pakker som det tager for at ende op med det samme antal af hver type af BB.

• Sætte 10.000-- eller andre lige store mængder af--BBs af hver type i tre genlukkelig plastposer. Dette er at sørge for du ikke må forveksle emballagevægt med BB vægt.

• Veje poser på en postal plan, en ad gangen. Nedskrive tre lodder.

• Find ud af vægten af din individuelle BBs hvis du gerne vil afgøre de sammenlignende vægte af beregninger i stedet for målinger. Se på emballagen eller online i producenternes produktbeskrivelser.

• Formere sig fabrikanter erklærede vægten af én BB gange 10.000. Sammenligne disse tal med de faktiske resultater, du fik fra måling. Dette giver dig en følelse af, hvor vellykket fabrikanterne er til at producere BBs af ens vægt.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com