Sådan Sammenlign loppe & kryds vandafvisende

03/13/2018 by admin

Lopper og flåter kan blive et stort problem, når de angribe din græsplæne, dine kæledyr og dit hjem. De formerer sig hurtigt, hvilket gør det sværere at slippe af med dem. Ved hjælp af en loppe og krydse frastødende vil hjælpe med at holde disse skadedyr fra at blive et problem i dit hjem. Sammenligne loppe og krydse afskrækningsmidler vil hjælpe dig med at vælge, hvilket produkt vil virke bedst for dig.

Instruktioner

• Overveje det bedste format af en loppe og krydse af frastødende for dig. Loppe og krydse afskrækningsmidler kommer i flere formater, såsom pulver, væsker, spray og tabletter. Frontline Plus nemlig katte og hunde er en væske, der anvendes på et dyr hud hver måned. Loppe er væk en tyggetabletter, leveren-aroma tablet nemlig katte, hunde og heste. Naturlige alt i ét loppe middel kommer i en lugtfri pulver, der er brugt på tæpper og kæledyr. Botaniske løsninger er en spray, der kan anvendes på mennesker og kæledyr.

• Bestemme, hvor ofte loppe og krydse frastødende er nødvendig. Nogle insektmidler, ligesom Frontline Plus, gives hver 30 dage, mens andre, såsom loppe væk, administreres dagligt.

• Undersøg, hvor længe loppe og krydse frastødende vil vare. For eksempel, vil Proticall insekticid for hunde vare op til fire uger, mens botaniske løsninger spray vil kun sidste op til flere timer, før det skal genanvendes.

• Vælg en loppe og krydse frastødende der fungerer hurtigt. Naturlige alle i en loppe middel lover resultater i tre dage, mens loppe væk siger at det kan tage op til 30 dage til at se resultater. Botaniske løsninger vil være effektiv straks, men ikke vare så længe som andre loppe og krydse af afskrækningsmidler.

• Sammenlign priser blandt loppe og krydse afskrækningsmidler. Efter afgøre, hvilket produkt passer til dine behov, undersøge prissætning af produktet for at afgøre, om det er prisen værd. For eksempel, købe en spray, der er den billigste men benyttes dagligt flere gange om dagen kan blive dyrere end en loppe og krydse frastødende, der bruges en gang om måneden.

Tips & advarsler

  • Altid vaske dine hænder efter håndtering sprays eller pulvere til loppe og krydse afskrækningsmidler.