Sådan race Fox egern

09/15/2015 by admin

Sådan race Fox egern

Ræv egern er store træ egern. Ræv egern har grå og sorte ryg, med orange bug pels og en rødlig brun hale og fødder. De fik deres navn fra deres farve, som ligner den grå fox. Deres foretrukne vækststed er hårdttræ skove, der indeholder nøddetræer. Det er ulovligt at holde indfødte egern som kæledyr i mange stater, så tjek med din tilstands Department of Natural Resources eller Department of Wildlife før vedtagelse og avl ræv egern.

Instruktioner

• Få mandlige og kvindelige ræv egern. Ræv egern er polygame, så til mere produktiv avl kan du parre en mandlig egern med to eller tre hunner. Sørg for din overordnede egern er sund og forsvarlig.

• Hold dit egern i de samme vækststeder. Ræv egern er ikke særligt aggressive mod hinanden, så det er sikkert at holde egern i de samme vækststeder året rundt. Ræv egern er meget sociale væsner, så hvis du beslutter at dele dem efter køn, bør du købe en anden mand.

• Levering frisk vand og mad på alle tidspunkter. Holde dine egern sund og passer til avl ved at fodre dem en ernæringsrigtig kost, der indeholder grøntsager, frugt, nødder, frø, insekter, melorme og en calciumtilskud designet til små dyr.

• Lad naturen gå sin gang i yngletiden. Ræv egern racen i januar og i juni.

Tips & advarsler

  • Drægtighedsperioden for kvindelige ræv egern er omkring 40-45 dage. Den gennemsnitlige kuldstørrelse for baby ræv egern er tre til fire.