Sådan Plan spil for en polterabend

04/22/2013 by admin

Selvom tegn i filmene kan være i stand til at slippe af sted med at kaste sammen en polterabend med en six-pack og en stripper, real-life parter har brug for lidt mere hjælp til at holde alle fra at falde i søvn. For at skabe en sjov og livlig atmosfære på din polterabend, vil du helt sikkert vil planlægge spil for din gæst af ære og alle hans venner.

Instruktioner

• Kontakt nette før du foretager nogen planer. Du behøver ikke at give den hele part væk, men du ønsker at få en fornemmelse for, hvad han ønsker for sin polterabend og hvilke spil ville være hensigtsmæssigt at planlægge for ham. Aldrig antage, du ved, hvad nette vil, da du kan blive overrasket over at finde at din normalt vilde ven ville foretrække en kedsommelig aften bare at hænge med sine venner, mens din boglige kammerat ønsker at opleve sin første (og sidste) nat på en stripklub.

• Indsamle ideer til bachelor partyspil godt i forvejen. Vel vidende hvad spil og aktiviteter, du gerne vil have til festen kan faktisk hjælpe dig beslutte, om andre detaljer som mødested og mad samt.

• Tid din spil korrekt. Isbryder spil bør planlagt til begyndelsen af festlighederne, så alle har mulighed for at komme til at kende hinanden og blive behageligt nok til at deltage i de vildere spil. Drikke spil skal komme et sted midt om natten hvis de skal være inkluderet--sent nok, sjovt ikke er ødelagt af mennesker bliver alt for drukket for tidligt i partiet, men tidligt nok at de fleste af deltagerne har tilstrækkelig tid til at ædru før overskriften hjem.

• Udskrive "Ed af tavshedspligt" certifikater og har hver deltager underskrive en før partiet begynder. Dette skaber en følelse af broderskab, uanset om det sker fuldstændig i spøg eller med en antydning af alvor.

• Udvikle en skattejagt til at skabe en løbende element til hele natten. Det behøver ikke at være det eneste spil planlagt, men det kan holde spændingen niveau i hele partiet.

• Besvimer gamle nøgler i begyndelsen af partiet til alle undtagen nette. På et tidspunkt i løbet af natten, stå op og gøre en tale om hvordan bruden har foretaget sit valg, og enhver, der stadig har en nøgle til hendes lejlighed bør give det tilbage nu. Så hold op en lille skål. Alle skulle komme op og placere deres nøgler i skålen, som bør begynde at overløb for en endnu større komiske effekt.

• Formere din sjov ved hjælp af planlagte elementer på flere forskellige måder. For eksempel Planlæg et spil omkring stripper hvis der skal være en på polterabend. Udskrive en quiz for at stille spørgsmål om stripper og videregive dem, når hun forlader, tildeler personen med de mest korrekte spørgsmål en lille præmie. Stille spørgsmål om den stripper navn, hårfarve, øjenfarve, hvad hun var iført, da hun begyndte sin rutine og hvad musikafspiller, da hun dansede.

• Planlæg en grand spillet af poker. Ved hjælp af rigtige penge for indsatser kan få grimme for nogle af dine gæster, så planlægger at bruge pokerchips. Du kan også krydre partiet ved hjælp af sjove elementer som snacks, perler eller fotos af badedragt modeller.

• Få fysiske med ofte overset teamwork spil ved hjælp af paint ball eller sprøjte pistoler. Websites som Bachelor Party sjov give dig ideer til måder at indsætte disse spil i din fest, og flere andre legende aktiviteter, du ikke måske har overvejet en liste over (Se nedenstående ressourcer).

Tips & advarsler

  • Ikke Planlæg nogen spil, der kræver kørsel eller enhver anden farlig aktivitet, medmindre alle er ædru. Forlade disse slags spil ud af dine planer helt, eller spille disse spil i begyndelsen af partiet, før nogen har en mulighed for at dyppe stærkt i alkohol.