Sådan Paint valmuer

12/07/2017 by admin

Sådan Paint valmuer

Valmuer er levende blomster med tydelig sort Centre og papery kronblade. De er medlem af familien Papaver af blomster. Valmuer vokser i en bred vifte af farver, herunder rød og orange, og generelt har fire til seks store kronblade og en mørk center af pollen. Kunstnere maler blomster som valmuer ved hjælp af mange forskellige maling medier, men det kan tage en betydelig mængde af praksis at opnå det ønskede resultat. Det er nyttigt at bruge et billede som reference og notere farvetoner i blomsterne du igen opretter.

Instruktioner

• Vælge begge et veloplyst reference billede med gode eksempler på lys og skygge, og medium maling du ønsker at arbejde med. Fastsætte avisen til at beskytte dit arbejdsområde.

• Skitse eller spore valmuer fra din reference billede på dit lærred. Hvis du tegne dem frihånd, Husk at Valmue blomster kurve op til en bred cup facon.

• Dække kronblade med en tynd, let vask af farve. Vælg denne farve baseret på farven på de blomster du igen opretter. Dette danner bunden af valmuer, hvorpå du kan tilføje forskellige farver og små detaljer. Hvis du bruger akvareller, kan dette lys vask oprettes med tilsætning af rigelig vand.

• Vælg de ekstra farver til dit maleri. Vælge disse baseret på nuancer af lyse og mørke i din reference billede, og ved hjælp af både varme og kølige nuancer vil bidrage til at tilføje dybde. For eksempel kan valmuer med en base wash af lyseblå være forøget med nuancer af violet, lilla og endda pink.

• Observere farver af valmuer i dit billede, Begynd at tilføje lag af din valgte farver. Afspejle de områder, hvor lyset rammer valmuer med lysere farver og områder af the valmuer, nedtonede med mørkere farver. Fordi kronblade er lidt plisseret, vil de mange små riller, der kan angives med tynde linjer af mørkere nuancer.

• Fortsætte med at justere farver af valmuer baseret på din reference billede. Som en generel regel vil farven på blomster vokse lysere mod den yderste kant af de blade, hvor de er tyndeste. Dette kan afspejles af en gradvis, tynde lag af pink på toppen af en rødere base, f.eks. Arbejder børste fra både de udvendige kant indad og udad center vil bidrage til at foreslå form.

• Input de fine detaljer. Tilføj bløde linjer i en mørk variant af din grundfarven, arbejder fra center til yderkanten, give valmuer dybde. Male midten af valmuer i den relevante farve, og tilføje en mørk skygge af din grundfarven omkring center at foreslå dybde.

• Udfyld stængler med et par nuancer af grøn. Gøre fejende strøg med en tynd pensel, ved hjælp af en mørkere grøn mod toppen af stænglerne hvor kronbladene vil sandsynligvis kaster en skygge. Som du gjorde med Valmue kronblade, afspejle områder af lys og skygge med lysere og mørkere farver. Studere de særprægede takkede blade af Valmue og gengive dem med forskellige nuancer af en grålig grønne.

• Udfyld alle ønskede baggrund. Tillad maleri til tørre og, hvis det ønskes, gå tilbage til at tilføje eventuelle supplerende detaljer eller farver til the valmuer.

Tips & advarsler

  • Bruge en kombination af medier, såsom akvareller med akryl eller pasteller, til at skabe forskellige effekter.
  • Hvis du bruger akvarel maling, kan en pensel med rent vand på det bruges til at fjerne pigment og afspejle områder af lys.
  • Beskyt dit tøj mens maleri at undgå pletter.