Sådan Master med Logic Pro

06/23/2012 by admin

Når optagelse og teknik et stykke musik, er mastering processen den afsluttende fase. I modsætning til miksningen, hvorunder du anvende effekter og balance volumen og andre niveauer, bringer mastering det hele blandes sammen. Finpudse tilføjet under mastering sikre, at hver frekvens blander ind i blandingen til et færdigt produkt, der lyder sammenhængende og professionelle. Logic Pro indeholder nok redigeringsindstillinger til at lade dig med at mestre projektet audio ned til den mindste detalje.

Instruktioner

• Åbn dit projekt i Logic Pro. Din sang eller andre audio projekt bør allerede gemmes i logik, med hver sektion registreres på et enkelt spor inden for Arranger vinduet (det vigtigste projektvinduet). Hvis du har registreret dit projekt ved hjælp af et andet program, skal du importere det til logik ved at trække lydarkivet eller filer direkte til Arranger vinduet, placere hver fil på sit eget spor. For at korrekt mestrer en sang projekt, hvert afsnit bør have sin egen fil (for eksempel, en guitar indspilning, en bas optagelse, en tromme optagelse), og hver fil skal have sit eget spor. Dine spor er de tynde, vandrette barer, der spænder over vinduet Arranger.

• Isolere par spor med lignende frekvensområder. For eksempel, konkurrerer en kick tromme og bas ofte om de samme lave frekvenser som de har lignende lyde, og så du kan begynde ved at isolere disse to spor. For at isolere et spor, skal du klikke på knappen "S" (eller "Solo") i den venstre kolonne af sporet. Hvis du klikker på knappen "S" på kick tromme spor og bas spor, vil du høre kun bas og slagtøj, når du trykker på "Play".

• Justere frekvenser af dine isolerede spor, hvis du synes at lyde blande ind i hinanden. Start med at åbne din Mixer vindue (Klik på "Vindue" på menulinjen og vælge "Mixer"), og klik på "Kanal EQ" gitter øverst i hvert isolerede spor, som det fremgår af den blanding bord. En kanals EQ gitter til hvert spor vises som linje grafer indeholdende din lave (bas) frekvenser på venstre side og dine høje (diskant) frekvenser på højre side. En vandret linje sidder langs midten af diagrammet, som du kan flytte op til at øge tilstedeværelsen af valgte frekvenser, og ned til at reducere forekomsten af udvalgte frekvenser. Justere de lave frekvenser for hvert isolerede spor ved at flytte linjen på grafen, indtil hver af de to spor lyde klart og uhæmmet af andre. Gentag processen for hvert par af lignende klingende spor, såsom rytmeguitar og leadguitar, lilletromme og bækken, synthesizer kundeemner og messing.

• Justere EQ på din Masterspor. Dette gør det muligt at afbalancere frekvenserne af din samlede mix. Åbn din Mixer vindue og træk indikatoren Vandret skriftrulle bar hele vejen til højre, som Master spor vises i slutningen af listen. Klik på "Kanal EQ" gitter på Master spor og gå videre til at justere frekvenserne på grafen efter behov. Hvis din optagelse mangler en bas tilstedeværelse, hæve de lave frekvenser på grafen. Hvis din optagelse har en fair balance af lave og høje frekvenser men lyde tynde, prøv at justere midt-toner eller centrere frekvenser, indtil blandingen lyder fyldigere.

• Master større musik projekter ved at åbne og blande flere sang filer samtidigt. I modsætning til nogle digitale audio arbejdsstationer, Logic Pro giver dig mulighed at redigere mere end én sang projekt på samme tid. Hvis du skal mestre en hele EP eller album, så alle sangene lyder sammenhængende, åbne en godt blandet sang og bruge det som din guide. Holde dette projekt åbne samtidig redigering resten af sangene enkeltvis, justere deres diskenheder og frekvenser til at matche dem på dit vigtigste guide sang så tæt som muligt.