Sådan gør du Pop Art på elementer

08/01/2012 by admin

Sådan gør du Pop Art på elementer

Pop art satte sig for at udforske de spændinger, der eksisterede mellem kommercielle kunstnere og kommerciel kunst. Med reklame ved at nå en all-time højdepunkt, satte virksomheder energisk at skubbe deres brand og berømtheder som Norma Jean Baker (aka Marilyn Monroe) lever hele deres offentlige liv med falske navne, pop kunstnere sig for at skabe kunst, der var så billige og kunstige som de samfund, de befandt sig i. Da mange pop kunstnere brugt silketryk teknikker, tog stykkerne på en karakteristisk fed og simpelthen farvede look. Denne effekt kan genskabes digitalt ved hjælp af software som Adobe Photoshop Elements.

Instruktioner

• Åbn et reference billede i Photoshop Elements. En let genkendelig figur, som en berømthed ansigt eller andre stykke af populærkulturen er mest passende, men, hvis du ønsker at bruge dit eget billede eller et billede af et familiemedlem, der er også fint.

• Brug værktøjet "Lasso" at skitsere den person eller objekt og adskille det fra baggrunden. Klik på "Rediger" og "Kopier" for at kopiere markeringen. Derefter skal du klikke på knappen "Lag" og vælg "Layer via copy" til at oprette et nyt lag med det billede, du beskrevet som sin eneste objekt.

• Vælg "Filter" og "Tilpasninger" at finde filteret "Threshold". Vælg dette filter, og Juster skyderen til en værdi mellem 60 og 80. Dette vil sortere billedet i sort og hvid baseret på lysstyrkeværdierne.

• Opret et nyt lag ved at klikke på "Lag" og derefter "Ny lag." Hold "Ctrl"-tasten på tastaturet, og klik derefter på det andet lag i billedet, laget med udskæring stykke. Dette vil skabe en markering omkring indholdet af det objekt, du skære på din nye lag. Klik på knappen "Rediger" og vælg "Fylde udvalg." Vælg enhver farve, du gerne fra popup-menuen, denne farve vil blive brugt til huden tone.

• Klik på rullemenuen "Blend mode" øverst i panelet "Lag". Vælg indstillingen "Formere sig" at give din hud tone at være blandet ind i billedet på laget nedenunder, forlader sorte uberørt og hvidvine udfyldt helt.

• Opret et nyt lag og vælg værktøjet "Brush". Justere størrelsen af penslen ved hjælp af menuen "Størrelse", således at det er en passende størrelse til at dække detaljer i billedet. Vælg en ny farve fra menuen "Color" og at være maleri i en detalje i billedet. Hvis du maler en person, vil du ønsker at farve håret, øjenlåg, læberne, tøj, og eventuelt andre funktioner. Opret et nyt lag og vælge en ny farve for hver detalje du male.

• Opret en endelig lag og trække det på listen over lag ved at venstreklikke og holde mens du flytter musen nedad. Drop det andet sidste på listen, lige over den grundlæggende afbildning, og brug værktøjet "Spand" til at udfylde det med en enkelt farve. Dette vil skabe baggrundsfarven på billedet. Brug en kontrasterende farve til at gøre dit billede pop off lærredet.