Sådan Get Rich på RuneScape

02/17/2012 by admin

Der er mange måder at blive rig på RuneScape, selvom ingen igangværende hen til blive rig overnight. Men hvis du har en plan og holde sig til det, kan du finde din RuneScape konto bliver større og større hver dag.

Instruktioner

• Kæmpe højt niveau monstre, hvis du er en højt niveau spiller. Mange monstre, der er level 80 og højere vil falde sjældne, dyre varer, som du kan sælge til overskud eller handel for andre ønskelig elementer.

• Nå et højt niveau i en færdighed, som du kan gøre ting til at sælge. Nogle gode, rentable færdigheder er minedrift, smithing, tømmerhugst og fiskeri. Når du når højere niveauer i disse færdigheder, kan du gøre og sælge ønskeligt, dyre varer til specialbutikker og andre spillere.

• Stjæle ting at sælge ved hjælp af din tyvagtige færdighed. Vi er bedst når du ønsker at gøre tyvagtige i Ardougne markedsplads i East Ardougne. Der kan du stjæle silke, pels, sølv elementer, bagværk og andre elementer til at sælge til specialbutikker eller andre spillere for profit.

• Købe varer at sælge dem til fortjeneste. Check butikken priser verden over RuneScape og holde styr på hvor du kan købe varer til billige, så gå sælge dem til en leverandør, der vil give dig flere penge til dem. Det tager tid at gøre dette, men du kan gøre en masse penge og ikke behøver at være dygtige i enhver ét område at gøre det.

Tips & advarsler

  • Ikke snyde andre spillere af snydere dem ud af penge eller elementer. Dette er imod reglerne og vil få dig forbudt fra RuneScape.