Sådan Deal med folk man ikke kan lide

06/13/2018 by admin

I en perfekt verden, ville du kun støde velmenende, venlige mennesker i både dit personlige og professionelle liv. Du kan selv besidder evnen til eksil irriterende mennesker til fjerntliggende øer. Men da vi lever i den virkelige verden, beskæftiger sig med mennesker, vi ikke gerne er nogle gange nødvendigt. Mens den blotte troede interagere med irriterende mennesker kan irritere dig, vil du sandsynligvis nødt til at ansigt dem, til sidst. Lære at håndtere dig selv med modenhed kan hjælpe dig med at komme igennem hårde møder med din stolthed intakt.

Instruktioner

• Bevare kontrollen over dit kropssprog. Indse at nonverbale kommunikation er også vurderet, når du interagerer med andre. Fagter som rullende dine øjne og krydser armene kan være død foræring af dine underliggende følelser. Tillad ikke aggressive poseren for at overskygge forsøg på på høflig samtale.

• Holde interaktioner til et minimum. Selv om du ikke altid undgå mennesker du ikke kan lide, ikke gør en ekstra indsats for at se dem. Dette gælder uanset om personen er en nabo eller en medarbejder. For eksempel, kan at finde en alternativ rute til dit skrivebord, der ikke krydser stier med en ondskabsfulde kollega hjælpe holde dig ude af problemer. Ændre din tidsplan lidt kan hjælpe dig «miss «de akavede øjeblikke, der forlader dig på et tab for positive ord.

• Afstå fra at kaste spydig kommentar i dine samtaler. Mens det kan være fristende at bruge interaktioner som en chance for at slynge fornærmelser, tjener det kun til at gøre fremtidige interaktioner mere ulidelig. Fokus på din primære opgave kan hjælpe dig med at undgå at få sidetracked af vrede. For eksempel, er luftning klager om tidligere relationer under en bage salg udvalgsmøde umodne og kontraproduktivt.

• Tag en dyb indånding før engagerende i kommunikation. Forberede dig selv kan hjælpe lindre nervøsitet og stoppe dig fra at gøre dårlige beslutninger. Planlægning, hvad du vil sige god tid kan også gøre interaktioner køre mere gnidningsfrit. Undgå farende ind i samtaler eller gør surprise besøg. Ved hjælp af en betroet kollega eller ven som mellemled kan medvirke til at reducere behovet for nogle kontakt.

• Stige over nogen fjendtlighed vist til dig. Dodging forsøg på at forstyrre dig giver du den øverste hånd og kan endda afskrække fremtidige forsøg på fjendtlighed. Undgå at bruge andre folks negativitet som en grund til at synke ned i umodenhed. Dette gælder i både offentlige og private indstillinger. Undertvinge enhver opfordrer til at gøre flatterende kommentarer om møder med venner eller kolleger.

Tips & advarsler

  • Forstå, at bare fordi du ikke kan lide nogen betyder hun deler de samme følelser om dig.
  • Undgå arbejder selv i et raserianfald forud for møder med folk du ikke kan lide.