Sådan Cope med levende med pårørende

01/21/2013 by admin

Sådan Cope med levende med pårørende

Så meget som du elsker din familie, kan tanken om at leve sammen under samme tag virke skræmmende. Hvordan vil du alle overleve, deler de to badeværelser i hjemmet, vil du spise sammen og der vil rydde køkkenet? Alle disse spørgsmål og mere kan køre gennem dit hoved. Men med stærk kommunikation og sæt forventninger, vil du finde, at i stedet for den oplevelse at være en til at frygte, det kan være en, der bringer dig tættere til din familie, end du nogensinde troede muligt.

Før lever sammen

Har de hårde diskussioner og etablere grundregler, før du leve med hinanden. Sidde sammen og lave en liste over daglige huslige pligter og rutiner og drøfte forventninger omkring hver af dem. For eksempel, hvis dine forældre flytte ind hos dig, vil du koge for dem hver eneste nat, eller kun en gang om ugen? Også diskutere finanser. Penge kan være en betydelig kilde til strid blandt familier, så undgå konflikt på vej og tale om opdeling af husleje eller prioritetslån og regninger forbundet med at leve sammen på forhånd.

Kommunikationsevner

Udnytte stærke kommunikationsevner, når du taler med din Husfæller i både formelle familiemøder og uformelle interaktioner hele dagen. Psykolog Clifford Lazarus skriver at være direkte, sige hvad du mener og undgå "danse rundt om emnet," i sin artikel udgivet i Psychology Today. Hvis du ikke er tilfreds med din far, forlader hans snavsede undertøj liggende, fortælle ham. Det er unfair at forvente ham at vide, at hans adfærd generer dig hvis du ikke fortælle ham i en direkte og respektfuld måde.

Familien møder

Indstille en tid mindst en gang om ugen, selv om for et par minutter over te eller kaffe, hvor du alle sidde og har en familie møde. Omfatte de yngste medlemmer af din husstand, fordi det er vigtigt, at de ser din familie kommunikere og har også et forum, hvor deres stemmer bliver hørt. Diskuter Hvad sker der med leve sammen og hvad kunne være bedre. Familiemøder tillader alle at udtrykke følelser i et trygt miljø og sikre, at tingene ikke gnave. Derved mindsker chancerne et problem vil koge op, indtil det bliver en eksplosiv argument. Derudover bruge en familie møde for at indføre en procedure for, når konflikter opstår. Ideelt set bør denne plan omfatte en måde til straks diffuse situationen og derefter igen drøfte problemet i en kontrolleret familie møde.

Builiding relationer

Opbygge stærke relationer med din familie at reducere chancerne for konflikter, mens de bor med hinanden. Planlægge aktiviteter at gøre med hinanden både i og uden for hjemmet. Prøve at gøre noget nyt sammen, fordi der kan bringe personer tættere som du opbygger nye erindringer sammen. Derfor, bestille en varm luft ballontur for alle familiemedlemmer bor i din husstand. Hvis en ældre forælder er ude, skal du vælge en aktivitet som leger brætspil, der kan gøres alt sammen i dit hjem. Dette stadig giver dig mulighed at yderligere obligation med din familie medlem uden at skulle forlade huset.

Tager tid for dig

Planlægge aktiviteter hele ugen, der er lige til din fordel. Det er ikke kun okay at gøre ting alene, men sundt som godt. Undertiden en hurtig tur til butikken er alt hvad du behøver at genvinde før de går tilbage til et hus fuld af familien. Mayo Clinic hedder det, at en massage gør underværker for at forbedre din fysiske og mentale sundhed, så Planlæg en aftale for at forsøge at hot stone massage du har altid ønsket at opleve. Uanset aktivitet, hvis dine samlede stress-niveau er reduceret, er du mindre tilbøjelige til at lade den "lille ting" gider du, og dette sætter dig i en bedre ramme i sindet til at leve med dine kære i harmoni.