Sådan Care for pelsen af Bichon hunde

06/13/2018 by admin

Sådan Care for pelsen af Bichon hunde

Bichon Frise hunde har hvide krøllet hår, der kræver løbende vedligeholdelse. Fordi hår er blødt og cottony, har det en tendens til at blive sammenfiltret og sammenfiltrede. Uden ordentlig pleje, kan Bichons hår blive så bedrøvet, det kræver barbering. For at holde din Bichon hår i god form, tage sig af det dagligt.

Instruktioner

• Børste dine Bichon Frise hår en gang om dagen med en slicker pensel. Børstning vil forhindre sammenfiltring og måtter, ved at fjerne enhver underuld eller hår kaste på bichon.

• Bade din Bichon en gang om måneden. For at holde pelsen ekstra hvid, bruge en blånelse shampoo designet til at forbedre farven på din hunds pels. Sørg for at børste og fjerne eventuelle tangles eller måtter før badning din Bichon som vand kan gøre det værre.

• Tør din Bichon hår med et slag eller tvinge tørretumbler, hvis det er muligt. Ikke blot vil tørre håret skabe volumen, men det vil også forhindre den fugtige hår fra blive knyttede.

• Børste håret når det er tørret for at fjerne eventuelle tangles, som kan have dannet. Brug en detangling spray til at gøre fjernelse lettere for både dig og din Bichon.

• Brug en tåre pletfjerner efter behov på din bichon. Tåre pletter er mørkt hår under en hunds øjne, der er forårsaget af blokeret tåre kanaler. Pletterne dukke op nemt fordi den Bichon hår er hvidt. En pletfjerner vil tage den mørke farve ud af håret og kan hjælpe med at forhindre fremtidige farvning.

• Klippe din Bichon hår selv, eller tage hunden til en groomer, efter behov. Kropsbehåring og hår omkring fødder, kønsorganer, ansigt og ben skal trimmes eller skære hver tre til fem uger, efter PetGroomer.com.

Tips & advarsler

  • Undgå badning din Bichon mere end en gang om måneden. Badning jeres hund alt for ofte vil fjerne hans frakke æteriske olier, hvilket resulterer i tør hud og en tør frakke.