Sådan bliver du en TV skuespillerinde og sanger

04/24/2013 by admin

At være en skuespiller og sanger på tv er et højt ambitionsniveau. Det er en konkret udfordring for nogen. Show business er en af de hårdeste forretninger i verden. Du kan ikke blot graduate og forventer at gives en karriere eller starter handler gig. Selv hvis du holder en kandidatgrad fra Harvard University i handler, er det et felt, hvor du holder stort set ingen øvre hånd fra jævnaldrende, der endnu ikke har uddannet high school. Det er en uforudsigelig forretning, og man skal være virkelig forelsket i handler før du tager på denne bestræbelse.

Instruktioner

• Slibe dine komiske evner. For at være i fjernsynet, er er sjovt næsten et must. Selv dramaer har komiske timing for det meste. Blive involveret med en improvisation trup som anden by eller Groundlings. Mange agenter og sitcom støbning direktører deltager viser at søge talent.

• Få en headshot der fanger, der virkelig er. Billedet skal være en 3/4 skudt. Der bør ingen overraskelser når du går i plads til en audition. Castere ønsker personen på fotografiet, og du skal vise sig at ligne din headshot.

• Flytte til en af de største markeder for tv. New York City og Los Angeles er de store knudepunkter for tv-industrien i USA. Selv om det er klogt at få erfaring i din hjemby før afprøve de større markeder, vigtigt i sidste ende kommer derhen, hvor arbejdet er. Orlando er vært et par tv-studier, som større byer over hele landet. Hvis du er i stand til at bevæge sig på tværs af landet, flytte den nærmeste storby.

• Tage stemme og handler klasser. Du er aldrig for avanceret for at stoppe læring. Hvis du ønsker en dobbelt karriere, nødt du til at holde styr på spil for begge kunst. Lytte til moderne musik. Mens nogle viser indeholder både sang og skuespil--tror "Hannah Montana" og forskellige shows som "MMC"--det er en sjældenhed. Ved at være klar til både dit håndværk på ethvert tidspunkt, kan du muligvis gifte sig to i en stor tv-del.

• Gøre en rulle. For at få vederlag for en tv-audition, er en spole afgørende. A hjuls, simpelthen sat, er en samling af scener, der viser din handler erfaring. Hvis din vinkel er at få dele, der begge handler og synger roller, du ønsker at sætte klip det lige fremhæve din vokale færdigheder og fungerende koteletter.

• Deltage i udstillingsvindue. Vælg en scene fra musicals, der vil gøre dig til at fremvise både skuespil og sang evne. "Spring Awakening" er et nyere hit og populære valg. Gamle normer som "Mød mig i St. Louis" tillader dig at vise bedst i din handler og synger sammen.

• Netværk så meget som muligt. Meget af tv-industrien er baseret på at skabe forbindelser med andre fagfolk. Gå til parterne hvor du er tilbøjelige til at møde mennesker. Det er vigtigt at altid foretage dig selv professionelt, selv til fester. Du ved aldrig, der på udkig efter.

Tips & advarsler

  • Aldrig skrue ned en del for at være for lille. Leslie Jordan vendte engang en one-line punktum på en drama til en sæson-lang karakter. Du ved aldrig, hvad rollen som TV kan gøre for dig og din karriere.