Russiske Tea partyspil

05/19/2013 by admin

Russiske Tea partyspil

Te har en lang og farverig historie i Rusland. Det blev oprindeligt indført af kineserne, og i før-revolutionære tider var elsket af alle klasser af mennesker. Under de sovjetiske år var te den ental luksus arbejdende mennesker. I 2005 opført ifølge "Russiske Life" magasin, eighty-to procent af russerne adspurgte te som deres foretrukne drink. Det er ofte nød i sociale situationer samt sandwich, snacks og et sortiment af slik. Du kan holde en russisk te part af din helt egen og invitere gæster til disse traditionelle spil.

Yndig Anastasia

Arrangere dine gæster i en cirkel og vælge navnet på én af dine gæster. I dette eksempel er det valgte navn Anastasia. Til at begynde, værten vælger tillægsord der begynder med det samme bogstav som personens navn til at beskrive personen, som yndig. Den første spiller efter værten vælger den første tillægsord skal recitere "Vores yndig Anastasia er" og derefter tilføje en ekstra tillægsord til at beskrive den person, der begynder med bogstavet "A". For eksempel, kunne indeværende spilleren sige "Vores yndig Anastasia er ængstelig." Den anden spiller skal straks følge og erstatte hans eller hendes egne tillægsord, men det skal begynde med bogstavet efter 'A', som i dette tilfælde er 'B'. Et eksempel: "Vores yndig Anastasia er forførende." Fortsat hurtigt rundt i cirklen og arbejde gennem alfabet én person ad gangen. Enhver spiller, som begår fejl eller tager mere end fem sekunder at komme op med et adjektiv er ude. De sidste tilbageværende spiller vinder.

Dansende bjørne

Bruger byggeri papir, skåret ud bear poter i en række farver. Bear poter består af en stor pude og fem tæer så noget, der ligner denne form vil arbejde. Distribuere en bjørn pote til hver spiller, og sørg for, at ingen andre ser hvad farve de andre spillere modtager og at hver spiller skjuler deres pote. Bemærk: Mest flerfarvede pakker af byggeri papir indeholder fem farver så flere gæster kan modtage den samme farve. Dette vil ikke påvirke spillet. Sidde dine gæster i en cirkel og gøre dem bekendt med de distribuerede farver. Til at begynde, har én spiller på et tidspunkt (med uret) en chance for at gætte farven af en anden spillers pote. Han eller hun er fri til at lede deres gæt at spilleren i deres valg. Når en spillers farve er blevet gættet, er at spilleren ude. Fortsæt, indtil kun én spiller er tilbage. Den sidste spiller venstre vinder spillet.

Tidsfordriv

Give hver eneste af dine gæster en 3 x 5-tommer Bemærk kort og bede dem om at skrive ned hans eller hendes top ti favorit tidsfordriv. Indsamle alle Bemærk kort og placere dem i en pose. Arrangere dine gæster i en cirkel. Vælge en spiller til at begynde. Han eller hun henter en note kort fra posen. Hvis afspilleren henter hans eller hendes egne kort, skulle han lægge den tilbage i posen og vælge en anden. Spilleren derefter læser de børsnoterede tidsfordriv højt, én efter én. Målet er for en anden spiller til at gætte, hvis kortet er blevet plukket, og den første spiller til at gætte rigtigt-ved at anføre det korrekte navn ud højt-vinder et point. Spillere er tilladt at gætte før alle ti tidsfordriv er læst men hver spiller kan kun gætte en gang for hvert kort. Du eller en volontør kan holde score og når posen er tom, vinder spilleren med den mest korrekte gæt.