Rune økse vs Dragon økse i RuneScape

08/10/2018 by admin

Med udgivelsen af den nye dragen axe--- eller økse---i 2006, tømt mange RuneScape medlemmer guld fra deres lommer til at være først til at have det. Denne sjældne varen, faldt af en dræbte Dagannoth Prime eller Dagannoth Rex, ikke kun virker som en økse til opskæring træ, men også som et frygtindgydende våben mod monstre og andre spillere. Dragon axe giver en marginal tømmerhugst fordel over rune økse til en høj pris; Det er til dig at afgøre, om denne pris er det værd.

Tømmerhugst

Dragon axe kræver niveau 61 tømmerhugst at bruge og giver en marginal fordel over rune økse---kræver niveau 41 tømmerhugst. For disse spillere gør lange strækninger af tømmerhugst at tjene penge eller at få niveauer, kan du bemærke, at dragon axe skærer på højt niveau logs omkring 5 til 10 procent hurtigere. Over flere timer af spillet svarer flere logfiler, mere erfaring og flere samlede produktivitet.

Våben evner

Som våben udkonkurrerer dragon axe betydeligt rune økse. Spillere med angreb niveau 60 og højere kan svinge dragon axe, frigøre en plads i deres lager og aktivering dragon øksen særlige angreb. Hvor rune økse giver et plus 29 bonus skal spilleren styrke, er dragon axe plus 42. Den specielle angreb sænker midlertidigt din modstanders magi og forsvar niveau, hvilket gør dragen økse et stærkt våben mod magikere. De chancer, du bliver nødt til at kæmpe en fjende mens tømmerhugst er slanke, men dragon axe er en overlegen våben til rune.

Pris

Der er ingen tvivl om, at dragen axe er dyrere, og for mange spillere, denne omstændighed alene løser den debat om, hvilken en til at vælge. Lav ledighed og stor efterspørgsel efter dragon axe holde prisen høj, og for spillere af moderat betyder prisen er ikke altid værd. I virkeligheden, økse dragon axe omkostninger omkring 150 gange mere end rune. Hvis du har flere millioner guld stykker sidder i banken, kan dragon økse være en god investering. Hvis ikke, du kan beslutte, at det ikke er i budgettet.

Prøv før du køber

Med en høj nok tømmerhugst niveau, kan du låne en dragon axe fra en anden spiller i en forudbestemt periode. Hvis du stadig ikke kan beslutte hvorvidt eller ikke at købe en, låne dragon axe for en dag og sammenligne det med en rune økse. Blot få handel skærmen med en villig långiver og vælge "lån". Nogle spillere anmodning monetær kompensation for udlån en vare, men normalt er det et nominelt beløb, langt mindre end de faktiske omkostninger for varen.