Præfabrikerede fisk damme ideer

September 14

Præfabrikerede fisk damme ideer

Præfabrikerede fisk dam liners gør det enkelt at oprette en vand-funktionen i din baghave. Du don & rsquo; t skal bekymre dig om at designe top til bund dimensioner af din dam. Du vælge bare den størrelse, der passer bedst til den plads, du vil arbejde med. Præfabrikerede liners kommer i en bred vifte af former, bredder og dybder. De er lavet af holdbart high-density polyethylen eller glasfiber. Mange kommer med en 15-års garanti, men kan vare meget længere end der.

Dam og gårdhave dæk

En kreativ måde at integrere en præfabrikerede Dam i din værftet er at opbygge en forhøjet dæk og skære en plads til en lille dam i midten af dækket. Lyden af rindende vand tilføjer ro til din terrasse, og dammen er et ideelt mødested for familie og venner til at slappe af og nyde at se de farverige fisk. En anden fantasifulde design er at få kanten af dækket strække sig ud over dammen, næsten som om din terrasse er kanten af en dock.

Twin damme

Præfabrikerede Dam liners er nemme at installere i forhold til fleksibel liners. Du graver et hul stort nok til at rumme figuren Dam, sæt det i sted og opfyldning jorden omkring siderne, indtil det er sikkert på plads. Fleksibel liners kræver, at du kan konfigurere hullet med din skovl til den nøjagtige form du ønsker Dam at være, herunder hylder til planter. Drage fordel af disse tidsbesparelser at gøre din baghave endnu mere af en vand haven ved at installere to præfabrikerede damme af forskellige figurer, og derefter omgive dem med plante grupperinger af forskellige tekstur, farve og løv.

Vandfald og Dam sammen

Præfabrikerede Dam liners er designet så du kan deltage i to eller flere af dem sammen i modulært. Dette giver uendelige muligheder for at bruge pool, stream og vandfald figurer i spændende kombinationer. En skrå område af værftet, der måske intet har på det men uinteressant groundcover kan blive omdannet til en spændende vandfaldet, der styrter ned i en pool. Hvis du don & rsquo; t have meget hældning, forsøge at skabe en kurvet stream seng, der snor sig gennem gården og flyder ind i dammen. Præfabrikerede Dam liners er tilgængelige i afslutter at ligne naturlige sten eller sten. Du kan også sætte småsten i stream seng til at maskere den plastik liner.

Forhøjede dammen

Præfabrikerede Dam liners i små figurer er ideel til opbygning af forhøjet damme på en terrasse og større figurer kan oprette forhøjede damme, der gør knudepunkter i midten af gården. Udfordringen er at designe en interessant fa & ccedil; ade at gå rundt liner at skjule plast--en, der passer ind i din overordnede baggård design. Sikringsanlæg cementblokke og mursten både fungerer godt. Placere foringen i en anden beholder, såsom en stor regn tønde, gør en visuelt interessant lille dam i en landlig have.

Lyseffekter

Af installere laveffekt belysning for at kaste en blød glød på planter omkring dammen, og placere dykkede belysning under Dam overfladen, kan du helt ændre udseendet af din Dam fra dag til aften. Den effekt, du opretter kunne være varm og romantisk, eller du kunne bruge farvede lys under overfladen til at skabe mere af en eksotisk udseende. Hvis du har en usædvanlig vand plante i din Dam, prøv belysning for at gøre din Dam endnu mere fascinerende efter mørkets frembrud. Du vil nyde at være i stand til at overholde fisken om aftenen.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com