Pet Sitter kvalifikationer

05/16/2018 by admin

Pet Sitter kvalifikationer

Ifølge 2009/2010 Pet ejere undersøgelse foretaget af den amerikanske Pet Products Association, en anslået 62 procent af amerikanske husholdninger har en slags kæledyr. At finde god pleje for et kæledyr, hvis ejere er på ferie eller lange arbejdstider kan være stressende for både mennesker og dyr. Men der er en løsning, der er blevet stadig mere populært: pet siddende. Pet Sitter kommer til kundens hjem for at udføre opgaver som fodring og gå, så dyret til at bo i vante omgivelser.

Certificering

En pet siddende kan være certificeret gennem Pet Sitters International. PSI er anerkendt verden over som den mest respekterede myndighed på pet siddende. Det kan prale med over 8.000 medlemmer og tilbyder en akkreditering program for professionel pet siddende, som omfatter uddannelses instruktion, der dækker alle former for kæledyr fra husdyr til eksotiske dyr. Omfattede også er førstehjælp, træningsmetoder og grooming.

Certificering er også tilbydes gennem NAAPS. Den nationale sammenslutning af Professional Pet Sitter er en organisation dannet af pet siddende for pet siddende og pet ejere. I begyndelsen af 2009 blev NAAPS indført en ny certificeringsprogram, som omfatter grundige undersøgelser af pet sundhed, pleje, adfærd og ernæring. Programmet er online og kulminerer i en eksamen, som studerende skal bestå for at opnå certificering.

Forsikring og limning

En professionel pet sitter bør bære ansvarsforsikring, hvis noget uforudset sker når dit kæledyr er under den sitter pleje, såsom skade til en anden skade, dyr eller person eller ejendom.

Et kæledyr sitter bør være bundet. Husk på, at de har en nøgle til dit hjem. Hvis den pet sitter udfører en strafbar handling, såsom at stjæle fra dig, sikrer limning, at du vil blive refunderet af den virksomhed, der besidder bond.

Faglige standarder

En certificeret pet sitter er afholdt til visse faglige standarder. Hun vil give referencer fra tidligere kunder. Hun har en servicekontrakt, der staver præcis hvilke tjenester, hun vil give sin gebyrer og hvor længe hendes besøg på jeres pet vil være. Et kæledyr sitter vil sørge for at få en dyrlæge på opkald på alle tidspunkter. En god pet sitter vil tage tid at få at vide både du og dine kæledyr, før hun tager ansvar for dem. Hun vil have beredskabsplaner for vejrliget pleje og hun vil kalde til at bekræfte, at du er hjemme. En professionel pet sitter vil holde med igangværende uddannelse i hendes område ved at tage kurser og deltage i konferencer og seminarer, der tilbydes gennem professionel pet siddende organisationer.