Ordentlig måde lodning

01/12/2018 by admin

Ordentlig måde lodning

Loddeproces slutter sig sammen to forskellige overflader, som regel metal, med en let smeltet metal legering kaldet lodde. Lodning er chef midler som elektroniske kredsløb forbindelser holdes sammen.

Forberedelse

Forberedes overflader før lodning. De fleste metaller ruster meget nemt ved kontakt med luft og er belagt med et tyndt lag af nitrogenoxider; overflader kan også have fedt fra håndtering. Gennemsøge med en smergel bord overflader skal loddes; Dette fjerner forurenende stoffer, som kan forhindre lodde klistrer.

Tinning

Du skal "tin" kontakterne før du prøver at lodde dem på plads. Dette gøres ved at holde en opvarmet loddekolbe til den del, du ønsker at lodde indtil det bliver varmt; derefter rør lodde opvarmede del eller komponent. Lad et par millimeter af lodde Kør til kontaktpersonen og pels det. Lad kontakt cool og tørre det af med en fugtig svamp. En dåse overflade vil hjælpe med at overføre varmen bedre når lodning.

Lodning

At lodde sammen to kontakter, tryk den hot jern til fælles mellem dem og derefter på loddetin til spidsen af jern på fælles. Tillad loddetin til at smelte og løbe ind på fælles, indtil det er belagt med en klat af smeltet loddetin. Fjerne jern og lade den loddede fælles afkøles og hærde.