Opstå problemer med teenagere i lille by liv?

03/11/2012 by admin

Opstå problemer med teenagere i lille by liv?

Hvis du mener at kun storby teenagere bruger stoffer, drikker alkohol eller engagere sig i risikable adfærd, tro om igen. Selvom du har en malerisk udsigt over lille-by liv egenskaber en Norman Rockwell-esque familie picking æbler sammen eller sidder omkring middagsbordet, kan lille by teenagere få lige så meget problemer--hvis ikke mere--som deres urban modstykker. Sammen med roligt, landlige liv bringer kommer kedsomhed, og derfor negative adfærd at teenagere kan bruge til at udfylde tiden.

Brug af narkotika

Ifølge en januar 2000 rapport på substance abuse fra det nationale Center for Addiction og Substance Abuse ved Columbia University, i slutningen af 1900-tallet var teenagere, der boede i landdistrikterne mere tilbøjelige til at bruge stoffer som hash, kokain, amfetamin, snifning og beroligende midler end dem, der levede i de store byområder byer. Mens disse data kan synes lidt dateret, kommer ikke tendens til lille by teenagere bruger ulovlige stoffer væk når som helst snart, en februar 2009 rapport om CBS News deler. Derudover bemærker Rådet af regeringer en højkonjunktur i Ungdom brug af lægemidler såsom methamfetamin i landdistrikterne. Kedsomhed for lille by liv, kombineret med en manglende lov retshåndhævende finansiering og en overflod af åbne rum--især i landdistrikterne landbrugssamfund--kan gøre det nemt for teenagere til at producere lægemidler såsom meth og bruge dem uden registrering.

Drikkeri

Som med stofbrug, nonavailability af tempofyldt aktiviteter eller steder--som U21-dance kan klubber--føre til problemer for teenagere med drikkeri. Ifølge den "nationale undersøgelse på narkotika brug og sundhed: Resumé af nationale resultater," en 2010 publikation fra den amerikanske Department of Health and Human Services, var binge alkohol drikke blandt 12 - til 17-årige højest på 8,5 procent, i nonmetropolitan områder. Den amerikanske Centers for Disease Control og forebyggelse noter at binge drinking, i modsætning til sociale eller lejlighedsvis drikke, omfatter overdreven alkoholindtagelse og kan resultere i alkoholforgiftning, Neurologiske skader eller langsigtede problemer såsom leversygdom.

Seksuel adfærd og teenage-graviditet

Den nationale kampagne for at forhindre Teen og utilsigtede graviditet noter, i løbet af året 2010 landdistrikter teen fødselstal var en tredjedel højere end i andre, mere metropolitan områder. Svarende til andre problemadfærd--som stofmisbrug--teen sex og graviditet i små byer kan følge af kedsomhed eller manglende interessante og spændende aktiviteter. Derudover kan mangel på graviditet forebyggelsesprogrammer og reproduktive tjenester--som let adgang til prævention--faktor i lille by teen graviditet problemer.

Uddannelse

I modsætning til store byer, som kan have en række uddannelsesmæssige valgmuligheder for teenagere ind og ud af skolen--avanceret placering klasser på en community college eller berigelse muligheder på et lokalt museum--mangler små byer en bred vifte af akademiske muligheder. National Research Center på landdistrikterne uddannelse støtte bemærker, at lille by teenagere oplever barrierer--som familiemæssige forpligtelser eller gifte sig tidligt i ung voksenalder--som en hindring, når det kommer til at nå en uddannelse. Derudover kan nogle små byer ikke har midler til at støtte kvalitet uddannelser, hvilket fører til problemer i skolen succes og problemer at komme i skole eller postsecondary programmer.