Opbygning af en elektrisk projektor skærm

07/11/2018 by admin

Projektorer er kommet ned i pris nok i de seneste år, hvilket gør det lettere for den gennemsnitlige boligejer til ind i en verden af hjemmebiograf-systemer. Du kan ikke have en projektor uden at have noget til at projicere det på, nemlig en projektor skærm. Mens du kan få en projektor skærm til enhver elektronikbutik, kan du bygge en selv. Dette vil være langt billigere end at købe en og vil du have noget hjemmelavet stolt placere i din visning værelse.

Instruktioner

• Skær begge ender af alle fire stykker 1 af 4 i 45 graders vinkel ved hjælp af boksen gering og så.

• Skær velveteen i to 6 1/2 tommer brede strimler, som er 58 inches og to 6 1/2 tommer strimler, som er 96 tomme stykker.

• Placer de længere strimler af træ på de længere strimler af stof og de kortere stykker af træ på kortere stykker af stof. Trække stof omkring stykker af træ, indtil alle kanterne er dækket. Hæft stoffet til træ.

• Sted stoffet dækket træ i en rektangel med de længere stykker på toppen og bunden og de kortere stykker på siderne. "L" beslag i hvert hjørne og skrue rektanglet sammen ved at placere drivende skruer i træ gennem hullerne i "L"-beslag.

• Rullepapir over rammen. Hæft papir at ramme hver 8 til 9 inches. Sørg for, at du arbejder langsomt og omhyggeligt at undgå rynker i papiret.

Tips & advarsler

  • Når du placerer stoffet, Sørg for at prøve at passe det så gnidningsløst som muligt. Hvis du har brug at trimme det eller lim det på træ til at sikre en stram pasform.