Om malet skildpadder

September 14

Om malet skildpadder

En malet skildpadde er en lille skildpadde med røde og gule striber på sin hals, hoved og hale. Colorado, Michigan, Illinois og Vermont officielt anerkender den malet skildpadde som deres stat krybdyr.

Identifikation

Den sydlige malet skildpadde er den mindste underart med en top shell eller skjoldet, der måler kun 5 inches lang. Denne skildpadde har en rød stribe, der krydser længden af dens skjoldet.

Teorier/spekulation

Den østlige malet skildpadde lever ikke i de kystnære sletter i de sydøstlige stater. Dette er mest sandsynligt på grund af tilstedeværelsen af alligatorer og en anden skildpadde, Gulbuget skyderen. Biologer teoretisere skyderen vil tilbyde den østlige malet skildpadde for meget konkurrence for fødevarer.

Trusler

Dyr som stinkdyr, vaskebjørne, grå egern og ræve vil grave op en malet skildpadde æg og fortære dem. Unge bliver ofre for hejrer, slanger og høge. Malede skildpadder omkomme også ofte, når de rammes af motorkøretøjer som de krydser veje.

Habitat

Mens en malet skildpadde foretrækker damme, vandløb og sumpe, vil det leve i en flod, hvis der er nok væltede træer langs dens bredder at give et sted at sidde og dase i solen.

Fun Fact

Malede skildpadder lægger deres æg i reder, at hunnerne grave i grus og sand. Kønnet på baby skildpadder afhænger af temperaturen som æg inkuberes liggende skjulte, med køligere temperaturer typisk fældningen mandlige skildpadder.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com