Nye killing rådgivning

10/11/2015 by admin

Køb en ny killing kan være spændende. Men at vide en smule om katte og feline omhu sikrer dig og din nye pet gør en let overgang ind i dit nye liv sammen. Den bedste måde at vænne din killing til et nyt miljø er til at forstå dens behov.

At vælge en killing

Uanset om du er ude for en vis racekat eller en kærlig familie kæledyr, er der et par vigtige træk at huske. Først og fremmest skal du din lodne ven til at være ved godt helbred--inspicere dyret før du køber ham. En god killing skal være lyse-eyed og skarp med en blank pels og en ren bagfjerdinger. Sørg for hans ører er ren, næse er cool og gummer og mund er en sund lyserød. Alle disse er tegn på en sund killing. Hvis du er på jagt efter en kvalitet stamtavle, Kontroller, at opdrætteren tillader dig at se moderen, der ofte vil være en fin repræsentation af hvad du leder for.

Grundlæggende killing pleje

Når du har fundet den perfekte killing, vil du have alt klar i dit hus for at gøre den lille én føler derhjemme. Har en kattebakke, mad, vand og seng til rådighed når killingen ankommer. Tre til fem måneder skal killinger spise mindst fire eller fem måltider om dagen. Start indsnævret det ned til tre eller fire måltider dagligt med seks måneder og ni måneder bosætte sig på tre. Feed ham frisk eller dåse mad med en skål af tørfoder altid til rådighed til at nippe på. Også, det er vigtigt at rense ud strøelse bokse dagligt eller ellers jeres pet vil finde et alternativt sted at lindre sig selv.

Acclimating jeres killing

Du har købt alle fornødenheder for din killing. Nu holde disse ting i et rum, når du først overbringe jeres pet hjem. Dette vil undgå forvirring, især når det kommer til kuld træning. Hvis du har en flere historie hjem, kan det være klogt at have en kattebakke, der er tilgængelige på hver etage. Begrænse den killing evne til at vandre indtil han har akklimatiseret til sine nye omgivelser og ved hvor essentials (mad, vand, komfort) er placeret.

Det er også vigtigt at være tålmodig. Give din nye ven tid til at varme op til dig. Dette kan tage dage, endda uger. Hvis du er gået for det meste af dagen, kan du overveje at købe to killinger i stedet for én, således at jeres pet ikke vil være ensom i arbejdstiden.