Nintendo DS spil for tre-årige børn

06/18/2013 by admin

Nintendo DS spil for tre-årige børn

Nintendo DS gaming system er en transportabel video leg ordning præsenteret af Nintendo Corporation. Systemet indeholder mange forskellige ting som dual-skærme, en stylus pen til at interagere med touch og en mikrofon. Der findes mange kid spil for systemet, og nogle spil er endnu nem nok til 3-årige til at fungere. Dette kan være en fantastisk måde at præsentere dit barn for videospil og hjælpe dem med at udvikle bedre hånd-øje koordination.

My Little Pony: Pinkie Pie part

My Little Pony: Pinkie Pie part er udviklet af THQ og synes at gøre underværker for 3-årige. Spillet er utroligt simpelt og kan prale af nogle virkelig farverige verdener og tegn. Ethvert barn, der elsker verden af My Little Pony bør få en hel masse nydelse ud af denne titel. Forudsætningen af spillet er meget let at forstå. Formålet med spillet er at styre Pinkie Pie og finde hendes forsvundne gaver og puslespil stykker. Dit barn kan få fat i en gave ved at trykke det med stylus-pen. Pinkie Pie styres af D-Pad og de fleste af mini-spil er kontrolleret med stylus-pen. Pinkie Pie vil møde mange forskellige My Little Pony tegn og selv om der er en lille smule af læsning, de fleste af de vigtige ting i spillet er talt så dit barn vil høre dem. Det kan tage lidt hjælp i begyndelsen, men dit barn bør få hænge af det hurtigt.

Gå Diego gå: Safari redning

Gå Diego gå er et populært show på Nick Jr netværk. Diego er tæt relateret til Dora Explorer så deres Vis typer er meget ens. Diego er et "Animal redningsmand" og tilbringer sin tid på at hjælpe dyr. Gå Diego gå: Safari redning er et fantastisk spil for din 3-årige og vil lokke dem med farverige dyr og sjove interaktioner med Nintendo DS. Spillet handler om et onde troldmand, der blander nogle safari dyr. Det er dit barn til at finde ud af, hvordan dyrene bør se og hjælpe omdanne dem tilbage til normal. Dit barn vil have det sjovt med alle dele af DS. De kan flytte hindringer fra Diegos måde, bruge pennen til at afspille musik og endda bruge mikrofonen til at blæse luft i en luftballon eller til at ringe og tale på dyrene. Spillet indeholder velkendte tegn fra showet, så enhver fan af gå Diego gå vil genkende tegnene.

Smart Kid's: spilleklub

Forfatter Lene bringer du Smart Kid: spilleklub. Dette spil er en kombination pakke af spil Smart drenge: Gameroom og Smart piger: legehus. Spillet er en fantastisk tilføjelse til en 3 årige Nintendo DS samling. Alt, der er 25 mini-spil for drenge og piger, der vil underholde dine buksetrold samtidig lære dem at udføre enkle og nogle gange udfordrende opgaver som "fuldfører labyrinter" og "løse gåder." De kan også rode rundt med farvelægning sider og bruge pennen til at farve i et billede eller afspille en klaver.