Meddelelse opfindelser i 1930-erne

03/13/2018 by admin

Lederen af det amerikanske patentkontor i 1899 udstødte nogle mindeværdige ord: "Alt, hvad der kan opfindes, er blevet opfundet." Sætningen har genereret en stor munterhed lige siden. 1900-tallet var i virkeligheden, en yderst frugtbar tid for opfindelser, ikke mindst som involveret i verden af kommunikation. Selv det politiske fractured og økonomisk nødlidende årti fra 1930-erne givet menneskeheden med nogle af de vigtigste opfindelser af tallet.

FM-Radio

I midten af 1930 ' erne generalmajor Edwin Armstrong arbejder på at forbedre de eksisterende metoder i AM radiotransmission. Armstrong begyndte snart at indse de iboende begrænsninger af AM-radio--som statiske forstyrrelser fra elektriske kilder og begrænset signal klarhed-- og så sæt om oprettelse af en ny metode til transmission. Armstrongs frekvensmodulation senderen--opfandt i 1933--transporteres radiosignaler med en meget højere frekvens, at eliminere problemer med interferens og også at sikre, at signaler ikke hoppe tilbage fra ionosfæren og forvirre signalerne fra andre kanaler nogle afstande væk.

Magnetic Recording

Selvom teoretiseret i 1800-tallet og udvikling overalt i 1920 ' erne, magnetisk optagelse--blev forstadiet til kassette optagelser af det sene 20--ikke realiseret indtil 1935 når tysk kompagni AEG afsløre Magnetophone på Berlin Radio Fair. Denne enhed bruges jernoxid-bundne bånd, der blev udsat for magnetisk gengivelser af lyd vibrationer. Dette produceret en præg på overfladen af de bånd, der kan afspilles for at genskabe den oprindelige lyd. Magnetic recording dannede grundlag for meget af indspillede medier og tv i sidste halvdel af 1900-tallet.

Voice Synthesizer

I 1936 opfundet Bell Laboratories,--som havde også arbejdet på at udvikle magnetisk optagelse teknologi--verdens første stemme synthesizer. Nu, snarere end blot optage en menneskelig stemme og afspilning af det, en maskine kunne gengive ord for sig selv. Denne teknologi har banet vejen for kommunikationsenheder for mennesker med tale defekter samt brugen af robotteknologi i kommunikation og transmission. I årene efter krigen søgt amerikanske forskere at udvikle teknologi til at opfange kodede meddelelser fra Sovjetunionen.

Kopimaskine

Opfindelsen af fotokopimaskine ville revolutionere verden af trykte medier. Nu, ejer af en lille publikation, pjece eller magasin kunne omgå dyre udskrivningsomkostninger ved at betale ejeren af en fotokopimaskine et par cent pr. kopi til at reproducere sit arbejde for distribution. Fotokopimaskine blev opfundet i 1937 af amerikanske jurastuderende, Chester Carlson, der patenterede opfindelse i oktober samme år. Det bruges den relativt nyt videnskabelig felt af photoconductivity gengiver tekst og billeder.