Masters Art forskning emnet ideer

04/16/2018 by admin

Masters Art forskning emnet ideer

At finde et emne til forskning i kunst er kun vanskeligt på grund af overfloden af muligheder og retninger tilgængelige. Når du vælger en masters art forskning emnet idé, Vælg en kunstner og medium, der vil fascinere dig nok, at du kan engagere sig skriftligt og forskning for de næste par måneder eller endda år. Når du vælger et emne, der inspirerer dig, udvikle en overbevisende argument for at drøfte arbejdet. Disse er et par eksempler.

Menneskets placering i Brueghels malerier

Bemærk de forvredne menneskelige holdninger i Brueghels mesterværker. Forskning hvordan overdrevet krop holdninger og suspenderede bevægelser støtte øjet på tværs af malerierne og fortælle historien i maleriet. Studere "The Triumph of Death" og "Neverlandish ordsprog" og "The bonden dans" i særdeleshed. Isolere tal figur af figur hen til identificere selv tal, selv fortælle historier gennem deres kropssprog.

Gul-brug i Franciso de Goyas mesterværk "Shooting på tredjedel af maj 1808"

Studere, hvad gul repræsenterer Goya og seeren. Bemærk, hvordan gule i manden til at blive skudt 's bukser, bjergsiden og den lyse gule boks ved siden af mordere. Studere andre malerier af Goya, såsom "The Collassus", "Self portræt jeg" og "Korsfæstedes Kristus." I disse malerier synes Goya at bruge gul til at skildre offer, frygt og sårbarhed. Mens mange af Goyas værker er sort, grå, brun og dunkle, adresse betydningen af gul i hans tidligere og senere mesterværk værker.

Modernistiske digtning og fotojournalistikken

Forskning forbindelsen mellem modernistisk lyrik i 1950 ' erne og fotojournalistikken. Studere digte af Wallace Stevens, Denise Levertov, William Carlos Williams, Louise Bogan og Frank O'Hara. Læs udvalgte digte af disse forfattere og en samling af fotojournalistikken fotografier, som du ønsker at studere. Sammenligne brugen af detaljer, de menneskelige følelser, "stemme" og fortælling i begge kunstformer. Hvis det er muligt, gøre uventede forbindelser. For eksempel, kan et digt af Denise Levertov reagere på hændelserne på September 11, 2001; et digt af Wallace Stevens kan besvare spørgsmål fra fotojournalist Moises Saman, der er omfattet af Libyen diktatur i 2011.

Monets kvinder: feminisme eller den mandlige blik i Monets "kvinder i haven"

Kig også på andre kvinder i haven malerier som "Kvinde i haven (Saint-Adresse)" og "Kvinde med paraply"-serien. Argumentere i din afhandling om malerierne arbejde for at befri kvinder fra den mandlige eye eller malerier låse kvinder ind i malerens blik og en mand-centreret verden. Bemærk detaljerne i maleriet "Kvinder i haven." Diskuter hvordan Monet skildrer manden i maleriet, i gul bag en skæppe af blomster, og den kvinde, i hvid, flygter bag et træ. Forskning for hvordan Monet maling kvinder i isolerede, uafhængige scener udendørs, men viser kvinder begrænset til elegante kvindelighed indendørs.