Mad kilder til Vitamin E til hunde

01/12/2018 by admin

Vitamin E eller alpha-tocopherol, er et næringsstof med antioxidant og anti-inflammatoriske fordele. Dette vitamin aids i sunde funktion af hjerte, lever, nerver og muskler. E-vitamin findes i mange fødevarer velegnet til hunde.

Planteolier

Saflor, soja, raps og solsikke planter dyrkes for deres fremstilling af olie frø. Nogle hund mad beslutningstagere bruge disse olier som naturlige konserveringsmidler.

Jordnødder

Naturlige jordnøddesmør og jordnøddeolie er velsmagende kilder til vitamin E. De fleste hunde villigt spise en lille klat af jordnøddesmør omviklet omkring en pille og få meds og vitaminer på samme tid.

Nødder

Nødder stykket som mandler, valnødder og pekannødder indeholder vitamin E. kyndige hunde vente indtil frost revner den giftige ydre skrog af valnødder, så deres måde at valnød kød.

Hvedekim

Hvedekim er udvundet fra den centrale hvede kerne og er en rig kilde til vitamin E. hunde, der er allergisk over for hvede ofte tolerere hvedekim som gluten er fjernet fra kimen.

Frugter

Frugter som blåbær og uskrællede æbler er vitamin E kilder. Nogle hunde daske rundt rå frugt bid fra deres ejere. Andre foretrækker kogt frugt i hund cookies.