Løsninger til at få småbørn at ligge i egen seng

05/16/2018 by adminUanset om det er frygten for at være alene i et mørkt rum eller bare rastløshed til et barn, nægter nogle børn simpelthen at sove i deres egne senge. Der er ting du kan gøre, men der kan fremme et lille barn til at sove i sin egen seng.

Være i overensstemmelse

Være konsekvent. Det kan være svært at følge til den bitre ende, men denne løsning fungerer bedst. Forklar barnet før sengetid, store børn sover i deres egne senge. Selv om det lille barn kan komme for tiende gang om natten, sætte barnet tilbage i sengen. Det er endnu sværere, hvis barnet græder. Hvis dette er tilfældet, tjek på ham hver 10 minutter og forsikre toddler at han bliver fint sove i sin egen seng. Til sidst vil toddler træt og falder i søvn.

Sengetid ritualer

Etablere en sengetid ritual for det lille barn. Det er vigtigt at følge samme mønster hver aften før sengetid, især med de børn, der ikke ønsker at sove i deres egne senge. En sengetid ritual vil hjælpe toddler geare ned fra en ellers sjov og travl dag. Stedet for at gå fra frikvarter til sengetid, oprette natlige ritualer. For eksempel, hver aften give barnet et bad, har hendes børste sine tænder, og derefter læse hende en historie. Efter historien kender barnet, er det tid til seng.

Undgå farende rundt

Undgå farende rundt. Nogle gange kan det være svært at undgå farende rundt i den sene eftermiddag eller tidlig aften. Men hvis alt muligt, holde sig til rutinemæssige. Unge børn, der er jongleret fra børnehaven til middagsbordet og derefter bad tid til sengetid kan have problemer med at få til at sove. Uro kan resultere i barnet ikke ønsker at bo i sin egen seng. Prøv at skabe et fredeligt miljø for mindst en time før sengetid.

Sove eller sidde ved siden af sengen

Sove eller sidde på gulvet ved siden af sengen. Dette kan være den sidste udvej til at holde et lille barn i hendes egen seng. Hvis barnet har problemer med angst eller nat rædsler, overveje at sove i værelse for en stund. Tilbyde et tæppe eller foretrukne udstoppede dyr med en velkendt duft på det for at hjælpe det lille barn føle sig mere tryg ved at sove i sengen. Tænd en natlys og synge en favorit vuggevise. Dette kan hjælpe barnet til at slappe af og glide ud for at sove.