Lose for Feline forstoppelse

04/25/2012 by admin

Lose for Feline forstoppelse

En kat kan være forstoppet, hvis det belastende for at gå til badeværelset og formår at passere kun små stykker af fecal spørgsmål dækket af slim eller blod. Katte kan lider af forstoppelse, obstipation eller megacolon. PetEducation.com definerer forstoppelse som indtaget fødevarer, der bevæger sig langsomt gennem tarmene skaber tørre og hårde afføring. Lose kan ordineres for katte lider af disse betingelser.

Identifikation

Lose er en sukkeropløsning og betragtes som et disaccharid. Det er skabt ved at kombinere sukkermolekyler fra fructose og galactose, ifølge PetPlace.com. Dyrlæger kan ordinere Lose, selvom FDA ikke har godkendt dets brug i dyr i 2010, fordi det betragtes som en ekstra etiket stof, der falder ind under bestemmelsen af dyre lægemidler Drug bruge afklaring Act af 1994. Lose er almindeligt kendt under mærkenavne Enulose eller Cephulac.

Betydning

Lose letter forstoppelse, fordi kat ikke kan fordøje dets ingredienser. Sukker flyttes ind i kattens kolon helt intakt og natural Colon bakterie begynde at fodre off det. Som bakterien fordøjer Lose, de producere tre former for syre: eddikesyre, myresyre og mælkesyre. De producerer også kuldioxid, hvilket igen øger niveauet af væske i kattens tarmen. Som fecal sagen absorberer væske, det blødgør og felin er købedygtig ophæve sagen regelmæssigt.

Effekter

Ved starten af Lose behandling, felin kan opleve nogle ubehagelige bivirkninger, herunder oppustethed og gas, og i mere alvorlige tilfælde, mave kramper. PetEducation.com sikrer, at disse bivirkninger som regel ophører som kattens systemet tilpasser sig Lose. Som med medicin, bør kattens ejer holde en vagt øje for en allergisk reaktion over for bl.a. Felin begynder at ridse fordi det er at bryde i bistaderne, pludselig kaster op eller lider af diarré, gå i chok, anfald eller koma, kat kan være allergiske at Lose og kræver øjeblikkelig lægehjælp.

Overvejelser

Lose har konsistens af vegetabilsk olie og sukker gør sirup klistret og sød. De fleste katte vil derfor ikke ønsker at tage denne medicin. I virkeligheden, mens administrerer Lose, bør kattens ejer holde et håndklæde i nærheden, fordi felin vil sandsynligvis begynde at savle alt, at skabe en rod af dens ansigtet pels. Felin bør begynder at opleve lindring af to til tre afføringer om dagen ret hurtigt efter behandlingen påbegyndes.

Advarsel

Lose bør anvendes med ekstrem forsigtighed i diabetisk katte på grund af dens sukkerholdige ingredienser. Naturligvis, sukker i Lose kan forårsage diabetiske komplikationer, og hvis felin absolut skal tage Lose, justeringer af sine insulin doser kan være nødvendige. Hvis Lose begynder at gøre sit job for effektivt, og at katte udvikler diarré, ejeren bør rådføre sig med en dyrlæge til at sikre dyret ikke blive dehydreret eller lider af en elektrolyt ubalance.