Let at tatovering Designs

May 16

Hvis du har lært din lektie efter at få en crazy tatovering, når du var 18 år gammel, ved du nu for at gøre nogle forskning og dybe tanker, før du får en tatovering. Sure, kan du bruge timer i tattoo parlor ser gennem støvede porteføljer, men du kan også gå online, fordi der ikke er selskaber derude dedikeret til at dele med dig overfloden af kunst tilgængelig i let at gøre design.

Tatovering Finder

Jo, internettet er chock fuld af idéer og billeder, som du kan se gennem, når de forsøger at finde ud af hvad du vil bruge som din tatovering design. Ifølge easytattoofinder.com, der er Internet virksomheder, eller "tatovering finderne", der vil gøre det søgende for dig. Han skriver i en artikel, dateret November 6, 2009, af Ben Swank for easytattoofinder.com, at en tatovering finder kan hjælpe dig søge gennem et stort antal designs på én gang. På en tatovering malkestald er du begrænset til at bladre gennem arbejdet i de par kunstnere, der arbejder for den særlige shop. Med en tatovering finder, kan du se mange stilarter fra mange forskellige kunstnere.

Swank foreslår at bruge enten Chopper Tattoo eller Tattoo Me Now som din Internet tatovering finder. Chopper Tattoo har 4.000 downloades designs at vælge imellem. Du kan gennemse designs af kategori og download så mange som du ønsker. Populære kategorier såsom tribal og kinesiske tatoveringer har hundredvis af designs, mens mindre populære kategorier såsom feer har ca 30. Tattoo Me Now hjemmeside er stadig et arbejde i gang med cirka 3.500 designs. Deres fantasi tatovering kategori har ca 25 design, men de mere populære tribal tatoveringer har 1600 billeder.

Hvis du beslutter at gå med en tatovering finder, finde en, der arbejder inden for dit budget. Husk, du skal betale for denne service sammen med rent faktisk at få din tatovering. Chopper Tattoo giver en 30-dages adgang til 19,95 dollar og en 60-dages adgang for 24,95 dollar. En levetid medlemskab koster $35. Med Tattoo Me Now, et års medlemskab koster $27 og levetid adgang koster $37. Når du har registreret og betalt dit medlemsgebyr, logge ind og vælg det ønskede tema. Når du har givet dit design nogle tanker (og behage, sove på det i et par dage) bare printe det ud og bringe det til din tatovør. Mange websteder tilbyder en indstilling, hvor du kan bruge transfer papir til midlertidigt sætte designet på din krop for et par dage.

Tatovering CD

Der er virksomheder, der sælger cd'er fuld af tatovering ideer, og bruge dem er lyst til at gøre en søgning på internettet for tatoveringer. CD'EN kan indeholde tusindvis af designs med kategorier såsom keltisk, tribal, tegnefilm, dæmoner og hjerter. Mange tatovering cd'er omfatter software, der gør det muligt at udskrive enhver størrelse og vil også lade dig oprette og redigere din egen. Disse cd'er koster omkring $5 fra 2009.

Design din egen

Så er der de websteder, der er dedikeret til at lade dig gøre arbejdet selv. Ifølge, tattoodesign.com du kan fortælle dem din idé og størrelse og hvor du ønsker at sætte din tatovering, og du vil modtage kreative input og modtage en brugerdefineret tatovering. Når du registrere dig online med din e-mail, vil du modtage en koncept skitse baseret på din design sammen med rådgivning. Du vil derefter få to revisioner af dit design og en endelig version med stregtegninger og sværtet filer kan du tage til din tatovør.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com