Laptop venskabskampe

September 14

Bærbare computere har typisk konfigurationer, der ikke tillader meget gaming. Utilstrækkelig grafikkort og processorer er som regel de største syndere. På trods af dette er der stadig mange spil du kan spille på den gennemsnitlige bærbare computer, selv at finde dem kan tage nogle trial and error. Normalt disse spil er ældre eller de små spil der kan spilles online eller nemt downloades.

Fallout 2

Fallout 2 er et spil fra den sent 1990s, der kører på en PC. Indstillingen med dette spil er en post-apokalyptisk verden, hvor en spiller skal kæmpe for sit liv og bruge alle tilgængelige midler til at overleve. Spillet er vurderet M, voksne publikum, og er ikke egnet til yngre spillere. Fallout 2 kører godt på en bærbar computer, fordi kravene til grafikkort og processor ikke er så intense som de for mange nyere spil. Du vil finde dette spil kører med en passende hastighed og du er i stand til at udføre alle opgaver. Fallout 2 er tilgængelig fra de fleste online kilder, der sælger PC spil. I de fleste tilfælde kan du også spille Fallout 1 og 3 på din bærbare computer.

Fisk Tycoon

Fisk Tycoon er et godt spil for yngre spillere at spille på en bærbar computer. I dette spil en spiller racer og rejser fisk, så sælger dem på markedet til den højestbydende. Administrer din virksomhed effektivt og dine fisk vil trives, og du vil blive en sand fisk tycoon. Forbedre din forretning ved at udvikle nye strategier og nye teknologier til at øge din indkomst endnu mere. Lave for mange fejl, selv om, og alle dine fisk vil dø og du bliver nødt til at starte igen. Dette spil kan downloades gratis nydes af børn 8 og op.

Virtuelle landsbyboere

Virtual Villagers kan downloades gratis og kører godt på næsten enhver bærbar. I dette spil skal du hjælpe en gruppe af landsbyboere, der har mistet deres hjem som følge af et vulkanudbrud. Når du møder dem de har intet og er i et ukendt sted, og de afhængig af dig at hjælpe dem med at starte forfra. Landsbyen indeholder snesevis af unikke indbyggere, og alle af dem skal være guidet ind i erhverv, der vil hjælpe Fællesskabet overleve. Din landsby findes i realtid, som betyder "liv" går på selv når du ikke spiller. Det er til dig at give gruppen mulighed for at overleve, uanset om du er der eller ej. Spillere 10 og op kan nyde dette spil.


© 2018 slomaid.com | Contact us: webmaster# slomaid.com