Kan du angive et Password-beskyttet kanal i "World of Warcraft"?

12/02/2012 by admin

Brugerdefinerede chatkanaler kan være en effektiv metode til kommunikation i "World of Warcraft" online spil, uanset om du ønsker et privat rum til at chatte med dine venner eller du blot har brug for et sted, der er ikke den guild eller raid chat til din guild tanke og healere at ringe ud, når de bruger cooldowns og diskutere raiding strategi. Men kommunikation hurtigt forværres hvis tilfældige mennesker deltage din kanal og forurener det med uafhængige snak eller værre, beslutter at begynde at decideret trolling du og dine venner. Angive en adgangskode for din kanal sikrer ingen du ikke ønsker, der kan slutte sig til den.

Oprettelse af din kanal

Hvis du vil oprette en ny chatkanal, blot skrive "/ join ChannelName" i din chat redigeringsfeltet, erstatte "ChannelName" med navnet du kanal at have. Kanal navne skelnes ikke og kan indeholde både bogstaver og tal, men må ikke indeholde nogen tegnsætning, inklusive mellemrum, og skal begynde med et bogstav. Den første person til at slutte sig til en tidligere ubrugte chatkanal skaber det og er automatisk angivet som ejeren. Når du vælger et navn for en privat kanal, undgå alt for indlysende navne. For eksempel, hvis din guild kaldes "Ad Astra", vil en kanalnavn af "AdAstraHealers" være let at gætte selv for udenforstående at lauget.

Nedgang Password

Angive eller ændre en adgangskode for en privat kanal, ejeren af kanal eller en kanal moderator skal skrive "/ pass ChannelName DesiredPassword," erstatter "ChannelName" med navnet på den engelske kanal og "DesiredPassword" med den adgangskode, du vil bruge. Adgangskoder skelnes ikke og kan indeholde en blanding af bogstaver, tal og tegnsætning. Spillere, der forsøger at slutte sig til kanalen bliver bedt om at indtaste en adgangskode; Hvis de indtaster forkert, vises boksen bede simpelthen igen. Når du vælger en adgangskode, undgå dem, der nemt kan gættes. For eksempel, hvis du opretter en privat chatkanal for et guild, kan angive adgangskoden til guild navn være tilrådeligt.

Andre nyttige kommandoer

Hvis du vil fjerne en uønsket spiller fra en kanal, skal du skrive "/ ckick ChannelName PlayerName" mens du er en kanal ejer eller moderator. En spiller sparkede på en sådan måde vil stadig være i stand til at slutte sig til kanalen. At forbyde en spiller permanent, skal du skrive "/ ban ChannelName PlayerName." Hvis du vil fjerne et forbud, skriver "/ unban ChannelName PlayerName." For at forhindre en spiller fra at tale i kanalen, men tillade ham at forblive i det at skrive "/ mute ChannelName PlayerName." At vende denne handling og tillader spilleren at tale igen, skal du skrive "/ lyd til ChannelName PlayerName." For at invitere en spiller til en chatkanal, skal du skrive "/ cinvite ChannelName PlayerName." Invitere en spiller på denne måde vil tillade ham at slutte sig til en password-beskyttet kanalen uden at vide det password. Du kan se en fuld liste af chat-kommandoer ved at skrive "/ chat."

Overvejelser

Selvom en adgangskode kan være en effektiv foranstaltning til at holde uønskede personer ud af en chatkanal på kort sigt, Nulstil alle indstillinger for chat kanal helt, når den sidste person forlader kanalen. Som et resultat, kanal password og alle andre indstillinger mistes hver dag, medmindre der er mennesker online i kanalen på alle tidspunkter. En mere effektiv måde at forhindre tilfældig snak eller trolling fra rod oppe din kanal er simpelthen at vælge et obskurt og svært at gætte kanalnavn.