Jazz klaver Tips

10/17/2016 by admin

Jazz klaver Tips

Hvis du ønsker at være god til jazz klaver, gør du en livslang forpligtelse. Der er ingen tips til at gøre dig en instant jazz pianist, der er nogle teknikker udviklet gennem tiden, der kan hjælpe dig med at opnå erfaring og stil. Jazz klaver er optimistisk og stærk og egner sig til improvisation. Som en jazz pianist har du frihed til at flyde på tværs af nøglerne eller bang ned på dem hårdt og højt. Spille med en bred vifte af teknikker til at lære hurtigt.

Teknik

Pianister i mange stilarter mener at bruge klassiske metoder er den bedste måde at få teknik. Mens klassiske metoder ikke bør blive overset helt, skal du identificere dit personlige bristepunktet med skalaer, sonater og fugues. Før du brænde ud og give på grund af trættende gentagelse, gå videre til noget lettere og sjovere at bryde op monotoni. Jazz er en spontan kunst hvor musikerne er værdsat for deres improvisation - i virkeligheden, selv store klassiske komponister såsom Debussy improviserede for inspiration. Mens øve akkorder, veer spontant og begynde at spille fra følelse. Improvisere så længe du føler og gemme skalaerne for morgendagens session.

Frekvens

Den nemmeste måde at give op på noget er tvinge dig selv til at gøre det i lange, uoverskuelig varighed. Arbejde omkring din personlige tidsplan, når du arbejder i klaver praksis. Planlægge 20 til 30 minutters praksis hver dag i stedet for to til tre timers praksis to gange om ugen. Start med klassisk teknik og afslutte din sessioner med improvisation.

Grundlæggende

Jazz pianister bruger mange teknikker især til jazz, spark, blokke og slag. Du bør vide, hvordan du gør dem alle og samtidig huske at berømte jazz pianister typisk er kendt for at være genial på bare én ting. I dit liv, du vil ikke kan opnå beherskelse på hver stilistiske jazz teknik, men du kan hurtigt identificere hvilken en du nyde improvisere med de fleste. Når du huske spark, blokke, slag og andre teknikker, spille klassiske jazz sange og improvisere disse bevægelser i sang efter eget valg. Ved at spille rundt med disse teknikker ofte, vil du begynde at danne din egen stil og præferencer.

Kombinationer

Jazz pianister bruge ofte venstre hånd til at udtrykke den underliggende harmoni mens du bruger den højre hånd til streng skalaer sammen til melodien. Når du forsøger at udforske og improvisere, vælge en standard harmoni til at sætte miljø af sangen. Matche det med en venstre hånd give udtryk. Komponere en melodi til at lege med højre hånd gør sikker på, at det supplerer de to foregående beslutninger. Line op mønsteret eller den højre hånd melodi over venstre hånd give udtryk. Praktiserer denne teknik i denne rækkefølge vil til sidst give dig mere frihed til at eksperimentere og improvisere. At give en lille struktur til en spontan motion er en fantastisk måde for nybegyndere at opnå tillid.