Is skulptur ideer

09/27/2012 by admin

Is skulptur ideer

Is skulpturer er kunstværker ofte bruges ved fester og fester til at dekorere tabeller samt for at holde drikkevarer og mad kold. De kan være modelleret i breve, numre, bygninger, dyr, mennesker, figurer og bare om noget andet du kan tænke på. Generere ideer til en isskulptur for en kommende begivenhed ved hjælp af din fantasi; kom med et design, der er unik og skræddersyet til festen.

Bryllup

Initialer og symboler i kærlighed hjerter, duer, ringe, Bryllupsklokker og par kysse eller holde hænder er ideer til et bryllup is skulptur. Disse ideer kan blive brugt sammen, som to turtelduer modelleret på begge sider af et enkelt hjerte, indgraveret med par initialer-- eller de kan bruges af sig selv.

Jubilæum

For jubilæer er en skulptur af antallet år, parret har været sammen, sammen med deres initialer eller navn, ideel. Bruge et symbol på hvor de tog deres bryllupsrejse, såsom Eiffeltårnet, hvis de gik til Paris eller Empire State Building, hvis de gik til New York. Ligesom i bryllup skulpturer, hjerter, duer og par kan stående sammen også bruges til jubilæer.

Sport

Ideer til sports is skulpturer kunne omfatte elementer vedrørende sport eller team som team logoer og navne, basketbolde, baseballs, trøjer, fodbolde, handsker, mits, flagermus, hockeystave, heste og hjelme. Disse elementer kan kobles sammen eller alene, sammen med året for sæsonen skulpturelle ved siden af. En anden idé er at inkludere et team billede på skulpturen eller jersey numre af spillere på holdet.

Fødselsdag

Personer navn, initialer og alder kan bruges som is skulptur ideer til en fødselsdag. Skulpturen kan også ske at medtage deres favorit sport, hobby eller dyr. For eksempel; Hvis personen, fødselsdag har en passion for tog, forme isskulptur ind i en enkelt togvogn eller motoren.

Corporate

Corporate is skulpturer kan være firmalogoer eller virksomhedens navn. Hvis du fejrer, hvor længe virksomheden har været i eksistens, omfatte antallet år som "25" eller "50."